Καθώς είμαστε εν αναμονή για την πολυπόθητη έλευση του Service Pack 1 του Windows Server 2008R2 αλλά και τον Windows 7, έρχονται και τα Service Pack 1 για τα προιόντα τα οποία δένουν με όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το SP1.

Κατά κόρον Virtualization χαρακτηρίστικά…

Dynamic Ram

Remote FX…

Ο System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 λοιπόν, ετοιμάζετε να γίνει και αυτός Service Pack 1, και προς το παρόν κυκλοφόρησε η  RC έκδοση του Service Pack 1 η οποία έρχεται να καλύψει το κενό των νέων χαρακτηριστικών, αλλά και να αποδόσει τα μέγιστα με το Integration του System Center Operations Manager 2007 R2.

Νέα χαρακτηριστικά

  • Support For Dynamic Memory
  • Support For Remote FX (VDI)
  • All patches For SCVMM 2008R2 Included
  • New Management Packs For SCOM 2007 R2

 

Για τους τολμηρούς που θα σπέυσουν να το κάνουν Installation προσοχή….

Για να μπορέσετε να επαναφέρετε τον VMM 2008 R2 χωρίς το SP1 πρέπει να πάρετε  Backup την βάση του πρίν κάνεται εγκατάσταση. Οπότε πρώτα backup την Database και μετά εγκατάσταση του Service Pack.

Καλό θα ήταν πρίν ξεκινήσουμε το Deployment να διαβάσουμε το Documentation.

To RC του SP1, θα το βρούμε στο Connect,  όπου υπάρχει μαζί και το Documentation.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν να δοκιμάσουμε την νέα έκδοση…

Καλό μας Upgrade…