Καλώς ορίσατε στο autoexec.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε Αναζήτηση

11ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος sv2clj στις 08-26-2009, 9:10. Η θεματική ενότητα έχει 22 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (23 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-02-2009, 19:27 15401 σε απάντηση της 15394

Απ: 11ο AutoExec.Gr Community Event στη Θεσσαλονίκη

@H. Kokkinis: Χάρη, θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το επαναλαμβάνω οπότε έτσι και πράττω, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σου καθώς και τη Διοίκηση της εταιρίας σου που μας παρείχε το χώρο, όντως μιλάμε για Enterprise Edition κάτι το οποίο όλοι είδαν θετικά, ελπίζω να μαζευτούμε οι διπλάσιοι στο επόμενο. Η δέσμευση σου για την παροχή του χώρου μας κάνει να έχουμε όρεξη για ακόμη καλύτερες παρουσιάσεις, σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις!

@Μισιργής: Ζωγραφίζεις αγόρι μου, απο το Event στο οποίο έκανες τρομερή παρουσίαση (και με απίστευτο χιούμορ το οποίο η γαλαρία -Σπανουγάκης, Ανδρίτσος, Σίμος- εκτίμησε ιδιαιτέρως μαζεύοντας τα κομμάτια της απο το πάτωμα λόγω του γέλιου!), μέχρι τα σχόλια για το Event. Θεωρώ ότι έχουμε αποκτήσει ένα πολύ καλό, ορεξάτο για μετάδοση γνώσης (και φαγανό) συνεργάτη στην κοινότητα μας! Και εις Άλφα με υγεία λοιπόν.

Το επόμενο event έχει ήδη ψηθεί, οι παρουσιάσεις έχουν κλείσει, απο την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζουμε και σε ημερομηνία, επίσης θα σας περιμένει μια έκπληξη!
    Γιώργος Σίμος
    George Simos
    Degree Computer Science
    MCT, MCITP Enterprise Admin, MCTS: Hyper-V, SCVMM, SCCM
    Microsoft Former MVP SCCM
    Auditor: ISO 27001, ISO 9001
    Security Consultant
  •  05-02-2009, 23:11 15407 σε απάντηση της 14700

Να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους συμμετέχοντες, την εταιρία Domotel που μας διέθεσε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο και το StockHouse για τα coffee breaks. Δείτε και ένα μικρό video από την εκδήλωση στο παρακάτω link:

http://www.systemplus.gr/webcasts/11ace.html

Chris Spanougakis MVP Directory Services

SystemPlus Goes Metro!
    Δημοσίευση κάτω από:
  •  05-02-2009, 23:47 15409 σε απάντηση της 15407

@Chris: εκτος το οτι ειναι ο καλητερος μαζοχτρας,Ετζινερος,Δασκαλος ...& αλλα ...απεδειξε οτι ειναι & πολυ καλος Καμερμαν-Σκηνοθετης-Μοντερ !!!Μπραβο ρε Χρησταρα! @Γιωργο:σε παρακαλω στο επομενο ιβεντ να με επιτρεψεις να τελειωσω την παρουσιαση του WSUS ...& εαν θελεις εχω ετοιμασει αλλες 2 ακομη ...με LABs . @Xarris: Το χοσπιταλιτι του ειναι μοναδικο ..ενα μεγαλο θενκς. @StockHouse:Ολοι παρακαλω να πρωβητε σε αγορες απο τον μοναδικο σπονσορα. Καφε ηπια ..τα κουλουρακια-κεκακια τα δοκιμασε κανεις? Με μεγαλη αγωνια για το επομενο
  •  05-03-2009, 0:44 15412 σε απάντηση της 15409

@ Θωμά : Εγώ έιχα όλη την καλή διάθεση να σε αφήσω να την τελειώσεις αλλά το laptop μου είχε άλλη γνώμη .
    @ H.Kokkini : Τα πάντα ήταν υπέροχα ευχαριστούμε για όλα

Ραντεβού στο επόμενο με πολλές εκπλήξεις .....

Θωμά μέσα γιαυτό που είπες Smile

Γεώργιος Ανδρίτσος
    Speaking From the mountain with iphone.
  •  05-03-2009, 14:33 15418 σε απάντηση της 15394

Κύριοι Εύγε...

(Χρήστο, παίρνω πίσω αυτο που είπα για το ότι δεν έχω άτομα απο την εταιρία για να συμετέχουν στα events... Στο event της Αθήνας ήταν 2 συνάδελφοι, τηλεφώνησαν την επόμενη και πένεβαν, συν όλα τα άλλα, τα τριγωνάκια σου :):):)
    111001011111101011100011
  •  05-03-2009, 18:02 15429 σε απάντηση της 15412

Θωμά από δω και στο εξής κάθε σου παρουσίαση θα πρέπει να χει την λέξη part 1, part 2 ..... , περιμένω την επόμενη σου οι οποία θα είναι συνέχεια ποιας?
    Γιώργο δεν φταίει το laptop σου απλά ο φίλος μου ο Θωμάς είναι σπεσιαλίστας στο θέμα που παρουσιάζει και πάει πολύ βαθιά

Κοασίδης Νικόλαος

MCP
  •  05-04-2009, 1:25 15451 σε απάντηση της 15418

costas:
    Κύριοι Εύγε... (Χρήστο, παίρνω πίσω αυτο που είπα για το ότι δεν έχω άτομα απο την εταιρία για να συμετέχουν στα events... Στο event της Αθήνας ήταν 2 συνάδελφοι, τηλεφώνησαν την επόμενη και πένεβαν, συν όλα τα άλλα, τα τριγωνάκια σου :):):)

Κανόνισε να μην χάσεις τα επόμενα events, θα έχουμε πολύ "καυτά" θέματα ....

Chris Spanougakis MVP Directory Services

SystemPlus Goes Metro!
  •  08-26-2009, 9:10 18269 σε απάντηση της 15451

Μεγια μας & ο WSUS SP2 (3.2) ....αρα εχουμε πλεον & updates για τον 2008 R2 !

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Personal Edition), από την Telligent Systems