Αγαπητοί συνάδελφοι,
Έπρεπε να ασχοληθώ με προσωπικό πρόβλημα το τελευταίο εικοσιτετράωρο και έτσι δεν ανταποκρίθηκα νωρίτερα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια αλλά το πρόβλημα παραμένει και είναι πρωτοφανές. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Ιωάννα που αφιέρωσε αρκετό χρόνο και τον Νάσο για τις οδηγίες. Νάσο και τα αυτονόητα είναι πολύτιμα κάποιες φορές. Ευχαριστώ για τα σημεία που μου υπέδειξες.
Μετά από 3 εικοσιτετράωρα δουλειάς και ελέγχων δεν έχω καταφέρει να προσεγγίσω έστω την αιτία.
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
Καταρχήν δείτε τις καρτέλες που μας ενδιαφέρουν:
1. Ο χρήστης με τα email που έχω προσθέσει για τις δοκιμές:

2. Οι ρυθμίσεις του default policy:

3. Εδώ βλέπετε την απάντηση του smtpdiag για το email achatzipavlou@microelements.gr. Ο χρήστης σε αυτό το email λαμβάνει κανονικά:

4. Εδώ βλέπετε την απάντηση του smtpdiag για το email
achatzipavlou@eeke.gr. Ο χρήστης σε αυτό το email
ΔΕΝ λαμβάνει:

5. Εδώ βλέπετε ότι ακόμη και για το email achatzipavlou@osm.gr που δεν το έχω προσθέσει στον χρήστη αλλά υπάρχει στο default policy ο server δεν κάνει reject:

Αυτή είναι και η ουσία του προβλήματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Το πρόβλημα ισχύει μόνο για τα domain name που προσθέτω. Μοιάζει σαν τα domain να μην προστίθενται στην πραγματικότητα παρ' όλο που είναι κανονικά στη λίστα του default policy. Τα domain που προϋπήρχαν από παλαιότερες καταχωρήσεις δεν έχουν πρόβλημα. Βέβαια δεν έχω ιδέα πότε προέκυψε το πρόβλημα ούτε ποια είναι η φύση του.
Κάθε βοήθεια εδώ είναι πολύτιμη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιάννης
Γιάννης Δεβελέκος
===============================
Στη ζωή μπορείς να κάνεις, είτε το σωστό, είτε το εύκολο!