Καλώς ορίσατε στο autoexec.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε Αναζήτηση

Τελικά το IT Pro Connections είναι θεσμός?

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος ser_jlv στις 07-26-2010, 21:49. Η θεματική ενότητα έχει 33 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 3 (34 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-22-2010, 15:12 26118 σε απάντηση της 26115

Απ: Τελικά το IT Pro Connections είναι θεσμός?

Το itproconnections ΠΡΕΠΕΙ να γίνει θεσμός !!!!

ΝΑΙ συμφωνώ και εγώ να γίνει και φέτος.

Η φετινή χρονιά είναι πραγματικά δύσκολη. Στην συζήτηση που έγινε μετά το τελευταίο event , αναφερθήκανε οι δυσκολίες , οι οποίες δεν είναι και λίγες. Κυρίως όμως οικονομικής φύσεως, γιατί θέληση υπάρχει.

Το θέμα είναι πως αν τελικά το συναποφασίσουμε θα πρέπει να οργανωθούμε και να τρέξουμε. Θέλει πολύ τρέξιμο και πάρα πολύ χρόνο.

Πιστεύω όμως οτι αξίζει και με το παραπάνω η προσπάθεια.

Για το time frame, θεωρώ οτι θα γίνει προς τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

Να προλάβουμε να γυρίσουμε και απο το ΠΑΓΟμένο Βερολίνο που θα είναι το tech-ed

Εγώ ήδη έχω ξεκινήσει επαφές για χορηγίες, και για χώρο.

Νάσο ρίξε τον κύβο  Big Smile

Panagiotis Kouris
  •  06-23-2010, 12:31 26164 σε απάντηση της 26118

με τη σειρα μου να πω κ εγω οτι πρεπει να γινει, αρκει καποιοι να μην βαλουν απο την τσεπη τους.

κοινως να μην μπουν με τα τσαρουχια μεσα!

ΝΚ

•  06-23-2010, 18:34 26182 σε απάντηση της 26164

Αισθάνομαι αρχικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας σε αυτό το event, όπου όλοι όσοι συμμετείχατε πέρυσι θα διαπιστώσατε ότι ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, που τελικά αυτό το event το κάνουν γιατί γουστάρουν. Μια μικρή ομάδα από παλαβούς που αναλαμβάνει να διοργανώσει κάτι με τρομερή δουλειά.

Οι ομιλίες που παρακολουθήσατε ήταν μόνο ένα μικρό κομμάτι της προετοιμασίας. Η περισσότερη δουλειά βρίσκεται στην διοργάνωση, η οποία ξεκινάει αρκετούς μήνες πριν.

Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις ώστε να μειώσουμε το συνολικό κόστος που απαιτείται, προσπαθώντας πάντα να κρατήσουμε το κόστος συμμετοχής χαμηλά, ώστε να μην είναι αποτρεπτικός παράγοντας, θέλουμε να έρθετε όλοι.

Τέλος όσοι δεν ήρθατε πέρυσι, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από εδώ: http://www.itproconnections.gr/photos.html

Chris Spanougakis MVP Directory Services

SystemPlus Goes Metro!
  •  07-01-2010, 10:39 26350 σε απάντηση της 26035

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε την διάθεση να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε (όπως μπορεί ο καθένας μας) το IT Pro Connection. Υπάρχει πολύ θέληση και διάθεση
    Δάσκαλε εδω είμαστε , και σε προσωπικό αλλά και σε επίπεδο εταιρείας αν σε ενδιαφέρει για να βρούμε αν είναι εφικτό χορηγούς , τουλάχιστον σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής
    Ioannis Zontos
    Network Engineer
    Δημοσίευση κάτω από:
  •  07-01-2010, 12:25 26358 σε απάντηση της 26035

Καλησπέρα,
    Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.
    Ήρθα εκ'μέρους του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου τις τελευταίες 2 φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά χρήσιμο.

Εύχομαι να γίνει και φέτος!

Χαράλαμπος Νικολάου
    BSc, MSc, RHCE
    Systems Engineer
    Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
  •  07-01-2010, 23:59 26381 σε απάντηση της 26358

pnicolaou:
    Καλησπέρα, Εύχομαι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός. Ήρθα εκ'μέρους του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου τις τελευταίες 2 φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά χρήσιμο. Εύχομαι να γίνει και φέτος! Χαράλαμπος Νικολάου BSc, MSc, RHCE Systems Engineer Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Κύριε Νικολάου ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας !

Θανάσης Κλαδάκης
  •  07-02-2010, 20:21 26405 σε απάντηση της 26381

Μακάρι να γίνειθεσμός!! Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ελληνικό και δεν έχει γίενι μέχρι τώρα κάτι. Η ελληνική κοινότητα θα πρέπει να δείξει ότι υπάρχει. Γιατί δε μιλάτε και με τους devs?

Επίσης έχω εμπειρία σε οργάνωση και μπορώ να βοηθήσω

CKotsis
    My Blog: SQL & Sharepoint tips and how to's

MCTS SQL Server 2008
  •  07-05-2010, 12:28 26420 σε απάντηση της 26035

Το IT Pro Connections θα πρέπει να γίνει θεσμός. Πιστεύω ότι όλοι που συμμετείχαμε πέρυσι, παρακολουθούσαμε από κοντά τον κόπο των παιδιών που ανέλαβαν την διοργάνωση.
    Θα πρέπει να βάλουμε όλοι ένα χεράκι ιδικά στις σημερινές εποχές, για να γίνει μια διοργάνωση που θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός.
    Θα πρέπει να έχει πολλή μεγάλη συμμετοχή και σε αυτό μπορούμε να συμβάλουμε όλοι .
  •  07-05-2010, 22:07 26428 σε απάντηση της 26035

Αν και για να πούμε την αλήθεια με δύο διοργανώσεις θεσμός δεν γίνεσαι, από την άλλη μεριά και οι δυο ήταν επιτυχημένες και επομένως το IT Pro Connections μπορεί να γίνει θεσμός. Το αξίζουν όλοι. Και αυτοί από το autoexec τραβάνε το ζόρι της διοργάνωσης και οι υπόλοιποι που το χαιρόμαστε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αντέξει και στις δυσκολίες. Ας πάρουμε λοιπόν κατ΄αρχήν την απόφαση ότι ΝΑΙ το θέλουμε και στη συνέχεια ας προσπθήσουμε και άλλοι, τουλάχιστον με ιδέες για το πως θα τα καταφέρουμε, πχ οικονομικότερα. Προτείνω λοιπόν στον αγαπητό Θανάση που ξεκίνησε το post να διοργανώσει ένα δεύτερο post (ή μια συνάντηση καλύτερα) για να συζητηθούν και να προταθούν ιδέες, λύσεις, γνωριμίες κλπ που θα βοηθήσουν στο να τα καταφέρουμε τουλάχιστον για φέτος. Και τέλος πάντων, ας ενεργοποιηθούμε περισσότεροι στο θέμα (μηδέ εμού εξαιρουμένου). Όσο για μετασχηματισμό σε κάτι άλλο νομίζω ότι έρχεται δεύτερο.
    Φιλικά, Δημήτρης Λυγερός
    DeLta
  •  07-08-2010, 10:35 26487 σε απάντηση της 26428

Τελικά το IT Pro Connections είναι θεσμός?

Ο κύβος ερίφθη !

Θα κάνουμε και πάλι IT Pro Connections...2010.

Σύντομα θα βγεί ανακοίνωση για ανοιχτή συνάντηση, όπου μπορούν να έρθουν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή.

Η μορφή και οι λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σε όλους.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και τα καλά σας λόγια.

Θανάσης Κλαδάκης
  •  07-08-2010, 15:05 26500 σε απάντηση της 26487

ΟΛΕ !!! ΟΛΕ !!!!

είμαι σίγουρος οτι ακόμα μια φορά το συνέδριο θα προσφέρει γνώσεις υψηλής τεχνογνωσίας στου συμμετέχοντες.

Θα το εκτιμούσα, αν είναι εφικτό, η συνάντηση να γίνει μετά τις 19/07 για να έχω γυρίσει απο το WPC και να μπορώ να συμμετέχω

Panagiotis Kouris
  •  07-08-2010, 22:48 26522 σε απάντηση της 26500

Με τις ημερομηνίες υπάρχει ένα προβληματάκι γιατί είναι πλέον καλοκαίρι και κάποιοι (τυχεροί) θα λείψουν κάποια διαστήματα. Δύσκολα θα μπορέσουμε να βολευτούμε όλοι ταυτόχρονα. Αλλά θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια...
    Ανδρέας Τσούχλαρης
    Global IT Community Association - Hellenic Mobility Club - dotNetZone.gr
  •  07-09-2010, 16:01 26537 σε απάντηση της 26522

Να σε συγχαρώ και εγώ Νάσο για την «γενναία» απόφαση , στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, να πραγματοποιηθεί και πάλι το IT Pro Connections.

Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις παρουσιάσεις,

έστω και αν έχουμε κάποιους συμβιβασμούς όσο αφορά το κόστος σε άλλους τομείς της , λόγω εποχής.

Περιμένω να ανακοινώσεις την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το  1ο οργανωτικό meeting για να τα πούμε και από κοντά.

Skok

TroubleShooter
    Format ... No More !!!
    Follow Me Twitter @_skok

B.Sc. Ed. Physics, M.Sc. Information Systems (cand.)
    MCT
    ITIL v3
    MCITP:(EA,DBA 2008),MCSE,MCTS:(SCOM,Sharepoint 2010,SQL 2008,Exchange 2010,Virtualization),MCP+I,MCP,CME

"...it seems that the laws of physics present no barrier to reducing the size of computers
    until bits are the size of atoms, and quantum behavior holds dominant sway”

Richard P. Feynman
  •  07-15-2010, 15:27 26652 σε απάντηση της 26487

Η καλλίτερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε ήταν αυτή. Δεν είχα παρακολουθήσει τα δύο προηγούμενα αλλά πιστεύω ότι στο φετινό θα είμαι εκεί.

MCITP
    Enterprise Administrator ,
    Enterprise Messaging Administrator ,
    System Administrator
    MCTS
    Exchange Server 2007,
    Virtualization,
    2008 Active Directory ,Application Infrastructure , Network Infrastructure, Configuration.
    MCSE , MCSE Messaging, MCSE Security
    MCT
  •  07-15-2010, 16:18 26658 σε απάντηση της 26652

2?
    μάλλον αναφέρεις και το CyberCrime Security Forum που κάναμε εκτός από το IT Pro Connections.
    G.K.
    BSc in Business Information Systems,
    MSc in Information Technology Management,
    MCP
Σελίδα 2 από 3 (34 εγγραφές)   < 1 2 3 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Personal Edition), από την Telligent Systems