Καλώς ορίσατε στο autoexec.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε Αναζήτηση

Ποιοι ΔΕΝ είμαστε...(ή καλύτερα ΔΕΝ θέλουμε να είμαστε)

Τελευταία δημοσίευση από το μέλος ThanosZ στις 09-01-2010, 8:23. Η θεματική ενότητα έχει 15 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (16 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-01-2010, 8:23 27483 σε απάντηση της 27227

Re: Ποιοι ΔΕΝ είμαστε...(ή καλύτερα ΔΕΝ θέλουμε να είμαστε)

Thanasis Kladakis:

.....

Ο παραπάνω επειδή είναι πιο μάγκας απο όλους εσάς εδώ μέσα (και τους 6.014 - αφήνω έναν just in case) έχει τα κονέ στο Ελλαδιστάν, παίρνει τα έργα-υπεργολαβίες απο το ευρύτερο δημόσιο-οργανισμούς-κρατικοδίαιτες εταιρίες και σας δίνει και σας ένα ξεροκόμματο να φάτε, αφού κάνετε ολη την κανονική δουλειά ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε ερασιτεχνικές προσπάθειες όπως το autoexec.gr. Ναι σε σας μιλάω κορόιδα με τις πιστοποιήσεις.

Τι  ? και σεις παίρνετε έργα? Ρε δεν μιλάω για αυτά που έχουν κανονική δουλειά. Μιλάω για αυτά που έχουν καλά λεφτά με την ελάχιστη δυνατή ή και καθόλου εργασία. Π.χ. μηχανογράφιση της λαογραφικής κληρονομιάς των Κικόνων και Λεστρυγόνων - προυπολογισμός 13.000.000 euro.

Οταν θα σταματησουμε να μαστε δέσμιοι "τέτοιων καταστάσεων" και όταν η ματαιοδοξία μας δεν εισβάλει στον επαγγελματισμό μας σε τέτοιο βαθμό , θα φύγει ο παραπάνω.
    Μα , έχρι τότε , υπομονή. Εγώ , σε - αρκετες - ανάλογες καταστάσεις "φορώ" το χαμόγελο της συμπόνιας όταν ο "πελάτης" του παραπάνω εκμυστηρεύεται τον πόνο του και του υπόσχομαι την προσπάθεια επίλυσης. Ο "αυτός" τα πήρε τα 13εκ, μα εγω μάλλον έχω άλλον έναν πελάτη στο βιογραφικό μου. Και επειδη είμαι και πολύ δον κιχωτης , δεν θέλω τετοια 13εκ. Προτιμω το βιογραφικό... Είναι πάντως θεία δίκη  πως όσο γρήγορα "τα βγάζουν" τόσο γρήγορα "τους φεύγουν".
    Καλημέρα σας και καλή εργασία!

Θανάσης Ζανιδάκης
    Virtualize IT !

Σελίδα 2 από 2 (16 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Personal Edition), από την Telligent Systems