Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49871

Ο Καιρός Στο Outlook 13


philippe

1014 views

 Share

Weather in Outlook 13

Τι καιρό θα κάνει σήμερα?

Πιστεύω πώς όλοι ελέγχουν το ημερολόγιό τους στο Outlook για να δούνε τι ραντεβού έχουν κανονίσει για την τρέχουσα ημέρα και για τις επόμενες μέρες πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο.

Ωραία, αλλά με τον παράγοντα Καιρό τι συμβαίνει; Θα είναι βροχερός ή ηλιόλουστος, συννεφιασμένος ή ομιχλώδες, ζεστός ή κρύος;

Επηρεάζει τα ραντεβού μας ή όχι?

Εδώ κάνει την εμφάνιση του το Outlook 13. Ούτε μικροεφαρμογές, widgets, ή οτιδήποτε άλλο ονομάζονται. Το Outlook 13 είναι η απάντηση. Θέλετε να μάθετε τι καιρό θα κάνει αύριο ή μεθαύριο; Απλώς ανοίξτε το Ημερολόγιο (Calendar) στο Outlook 13.

Για να ενεργοποιήσουμε τον Καιρό (Weather) στο Outlook 13, θα πρέπει να επιλέξουμε το tab File (Αρχείο) για να περάσουμε σε προβολή backstage και από το πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την κατηγορία Options (Επιλογές) από τα δεξιά όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

File-Options

Το παράθυρο διαλόγου Outlook Options (Επιλογές του Outlook) εμφανίζεται, όπου από τα αριστερά του παραθύρου επιλέγουμε την κατηγορία Calendar (Ημερολόγιο). Αφού επιλέξουμε την κατηγορία Calendar (Ημερολόγιο), πλοηγούμαστε στο παράθυρο στα δεξιά μέχρι να εντοπίσουμε την περιοχή Weather (Καιρός). Αφού την εντοπίσουμε ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά της εντολής Show Weather On The Calendar (Εμφάνιση Καιρού Στο Ημερολόγιο). Επίσης μπορούμε να επιλέξουμε εάν θέλουμε να εμφανίζεται η θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου (Celsius) ή Φαρενάιτ (Fahrenheit). Αφού κάνουμε τις ρυθμίσεις που θέλουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ για να επιστρέψουμε στο Outlook.

Outlook Options-Calendar-Weather

Από εδώ και στο εξής, όταν θα βλέπουμε το Ημερολόγιό (Calendar) μας στο Outlook 13, στο πάνω μέρος θα βλέπουμε την Πρόβλεψη Καιρού (Weather Forecast) για τις επόμενες τρεις ημέρες όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

Weather In Outlook 13

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με την ενεργοποίηση του Καιρού (Weather) στο Outlook 13.

Whoever wants to read this post in English can do so by clicking on the icon below:

English Version

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...