Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    17
  • views
    20662

RDP 8 for Windows 7 is here!!!


giotis

2104 views

 Share

Διαθέσιμη πλέον για τα Windows 7 είναι η αναβάθμιση του RDP στην έκδοση 8. Η
νέα αυτή έκδοση προσθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στα Windows
8 κατά τη διάρκεια μιας σύνδεσης Remote Desktop σε ένα Server 2012.


Σας παραθέτω το άρθρο αυτούσιο από το TechNet για να δείτε τι
νέο υπάρχει!



Νέες δυνατότητες στην ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0

Νέες δυνατότητες για υπολογιστές-πελάτες που εκτελούν Windows 7 SP1 ή Windows Server 2008 R2 SP1

Η ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 περιέχει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες για υπολογιστές-πελάτες που εκτελούν Windows 7 SP1 ή Windows Server 2008 R2 SP1:
  • Υπολογιστής-πελάτης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας σύνδεσης 8.0
  • Δυναμική στην περίοδο λειτουργίας ανακατεύθυνσης USB
  • Επανασύνδεση για Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας
  • Βελτιωμένη εμπειρία μεμονωμένο σύμβολο για πρόσβαση Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας
  • Υποστήριξη για API ανακατεύθυνσης RemoteFX πολυμέσων για εφαρμογές VoIP
  • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας

Νέες δυνατότητες για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1

Η ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 επιτρέπει απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1, χρησιμοποιήστε RDP 8.0. Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει τις ακόλουθες δυνατότητες για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1:
  • RemoteFX για WAN
  • Εντοπισμός RemoteFX δικτύου
  • RemoteFX προσαρμοστική γραφικών
  • Ανακατεύθυνση USB RemoteFX για μη RemoteFX vGPU εικονικές επιφάνειες εργασίας
  • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας
  • Μετρητές επιδόσεων για την παρακολούθηση της εμπειρίας του χρήστη
Δεν είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί RDP 8.0 για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν τον Windows Server 2008 R2 SP1.

Δυνατότητες που γίνονται παλιά από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Δυνατότητες που γίνονται παλιά σε υπολογιστές-πελάτες

Όταν εγκαθίσταται και ενεργοποιείται σε υπολογιστές-πελάτες RDP 8.0, όλες οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες.

Δυνατότητες που έχουν γίνει καταργήθηκε σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1

Όταν RDP 8.0 είναι εγκατεστημένες και ενεργοποιημένες σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1, οι ακόλουθες δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες:
  • Παρακολούθηση από απόσταση μια ενεργή περίοδο λειτουργίας ενός άλλου χρήστη, χρησιμοποιώντας την εντολή σκίασης (τηλεχειριστήριο)
  • Aero Remoting γυαλί
Για περισσότερες πληροφορίες και για τα βήματα για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στην ενότητα "Γνωστά θέματα". ".

Οδηγίες εγκατάστασης

Προϋποθέσεις

Για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0, πρέπει να έχετε 2574819 εγκατεστημένη επείγουσα επιδιόρθωση. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση 2574819, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2574819 Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που προσθέτει υποστήριξη για DTLS στα Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1

Υποστηριζόμενες εκδόσεις

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εκτελείτε Windows 7 SP1 ή Windows Server 2008 R2 SP1.

Τρόπος ενεργοποίησης RDP 8.0 σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1

Για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0 σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 

Σημείωση Οι παρακάτω οδηγίες ισχύουν μόνο για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1.
  1. Εγκαταστήστε την κατάλληλη έκδοση του πακέτου ενημερωμένων εκδόσεων, εκτελώντας το αρχείο Windows6.1 KB2592687 ενημερωμένη έκδοση.
  2. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
  3. Ανοίξτε το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας.
  4. Ενεργοποίηση της πολιτικής του πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Η ρύθμιση αυτής της πολιτικής είναι κάτω από τον ακόλουθο κόμβο:
    Υπολογιστής βρίσκεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις χρήστη\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Remote Services\Remote περίοδο λειτουργίας επιφάνειας εργασίας Host\Remote περιόδου λειτουργίας περιβάλλον επιφάνειας εργασίας
  5. Εάν οι λειτουργίες UDP είναι απαραίτητη, ενεργοποιήσετε την πολιτική μεταφορών RDP και, στη συνέχεια, ορίστε την τιμή για χρήση TCP και UDPΗ ρύθμιση για 
    η πολιτική μεταφορών RDP είναι κάτω από τον ακόλουθο κόμβο:
    Υπολογιστής βρίσκεται στη διαδρομή Ρυθμίσεις χρήστη\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Remote της επιφάνειας εργασίας Services\Remote περίοδο λειτουργίας επιφάνειας εργασίας Host\Connections
    Σημείωση Ρύθμιση παραμέτρων της πολιτικής μεταφορών RDP επιτρέπει επίσης κανόνες τείχους προστασίας για να επιτρέψετε τη θύρα 3389 UDP.
  6. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Πώς να βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί το RDP 8.0

Για να επαληθεύσετε ότι RDP 8.0 είναι ενεργοποιημένη στον απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1, συνδεθείτε με τον υπολογιστή από έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 8 ή που εκτελεί Windows 7 SP1 χρησιμοποιώντας την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σύνδεσης (RDC) 8.0. Αφού συνδεθείτε στον υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί το RDP 8.0:
  1. Εάν είναι ενεργοποιημένη η RDP 8.0, θα εμφανιστεί το κουμπί ποιότητα σύνδεσης στη γραμμή σύνδεσης.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί ποιότητα σύνδεσης για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου πληροφοριών που μοιάζει με το ακόλουθο.

    2773771.png
Η παρουσία του κουμπιού ποιότητα σύνδεσης και το παράθυρο διαλόγου σύνδεσης ποιότητας επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα RDP 8.0 για την απομακρυσμένη σύνδεση.

Γνωστά ζητήματα που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0

  1. Εικονικές επιφάνειες εργασίας που έχουν εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε RDP 8.0.
    Το ζήτημα
    Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση RDP 8.0 χρησιμοποιώντας πολιτική ομάδας σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU, RDP 8.0 δεν είναι διαθέσιμη.
    Ανάλυση
    Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν ενεργοποιεί RDP 8.0 για συνδέσεις με υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU. Εάν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το RDP 8.0, κατάργηση RemoteFX vGPU από την εικονική επιφάνεια εργασίας για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0.
  2. Η εντολή σκιωδών αντιγράφων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη παρακολούθηση απομακρυσμένης σύνδεσης του χρήστη.
    Το ζήτημα
    Windows 7 SP1 υποστηρίζει την εντολή " Σκιά " (τηλεχειριστήριο). Αυτή η εντολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα διαχειριστή για να προβάλετε ή να ελέγξετε μια ενεργή περίοδο λειτουργίας ενός άλλου χρήστη. Αφού RDP 8.0 είναι ενεργοποιημένη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1, ένα χρήστη διαχειριστή δεν χρησιμοποιήσετε την εντολή σκίασης για την προβολή ή τον έλεγχο της περιόδου λειτουργίας του χρήστη.
    Ανάλυση
    Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν απομακρυσμένης βοήθειας ή ένα άλλο προϊόν το οποίο παρέχει παρόμοιες δυνατότητες για την προβολή ή τον έλεγχο της περιόδου λειτουργίας του χρήστη.
  3. Aero γυαλί υποστήριξη είναι διαθέσιμη.
    Το ζήτημα
    Το Aero Glass δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στα Windows 7 επιτρέπει στους χρήστες που εκτελούν συμβατά προγράμματα-πελάτες σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας χρήση δυνατότητες όπως μια τρισδιάστατη, προεπισκόπηση γραμμή της ζωντανής εργασίας και το περίγραμμα διαφανούς παραθύρου σε μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας όταν χρησιμοποιείται ένα συμβατό πρόγραμμα-πελάτη RDC 7.0.Μετά RDP 8.0 είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης Aero Glass.
    Ανάλυση
    Οι διαχειριστές δεν πρέπει να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0 σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1 για χρήστες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης Aero Glass.
  4. 8.0 RDP σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1 δεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο UDP.
    Το ζήτημα
    Του RemoteFX για δυνατότητα WAN στο RDP 8.0 χρησιμοποιεί κάνουν TCP και UDP πρωτόκολλα για τη βελτιστοποίηση του χρήστη εμπειρία. Μετά την εγκατάσταση και ενεργοποίηση RDP 8.0 σε υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1, RDP 8.0 είναι ρυθμισμένος να χρησιμοποιεί μόνο το πρωτόκολλο TCP.
    Ανάλυση
    Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ρυθμίστε τις παραμέτρους 8.0 RDP για να χρησιμοποιούν πρωτόκολλα του TCP και UDP. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Τρόπος ενεργοποίησης RDP 8.0".".
  5. Τοπικοί διαχειριστές που δεν είναι μέλη της ομάδας Remote Desktop Users δεν είναι δυνατό να εισέλθετε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
    Το ζήτημα
    Μετά την ενεργοποίηση RDP 8.0, τοπικούς διαχειριστές που δεν είναι μέλη της ομάδας Remote Desktop Users δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο.
    Ανάλυση
    Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε τους χρήστες του τοπικού διαχειριστή στην ομάδα χρηστών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
  6. Δεν είναι ενεργοποιημένη στον κανόνα τείχους προστασίας που επιτρέπει την κυκλοφορία UDP, όταν χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0.
    Το ζήτημα
    Εάν χρησιμοποιείτε ένα αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0, UDP κανόνα τείχους προστασίας που επιτρέπει την κυκλοφορία UDP δεν είναι ενεργοποιημένη μερικές φορές.
    Ανάλυση
    Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δημιουργήστε ένα αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ για να ενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας - λειτουργίας χρήστη (UDP-In) τείχος προστασίας.
  7. Αντιμετωπίζετε χαμηλές επιδόσεις όταν αναπτύσσεται IPsec στο δίκτυο.
    Το ζήτημα
    Όταν συνδέεστε σε έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο RDP 8.0 σε ορισμένες περιπτώσεις, αντιμετωπίζετε χαμηλές επιδόσεις. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν αναπτύσσεται IPsec στο δίκτυο.
    Ανάλυση
    Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την επείγουσα επιδιόρθωση 2570170 στο διακομιστή.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση 2570170, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    2570170 Ζήτημα επιδόσεων κατά την ενεργοποίηση της πολιτικής AuthNoEncap να χειρίζεται μεγάλο ωφέλιμα φορτία σε περιβάλλον δικτύου στα Windows 7 ή Windows Server 2008 R2
  8. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργικότητες πολλά σημεία αφής και κινήσεων, όταν συνδέεστε σε έναν υπολογιστή από απόσταση.
    Το ζήτημα
    Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργικότητες πολλά σημεία αφής και κινήσεων, όταν χρησιμοποιείτε την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σύνδεσης προγράμματος-πελάτη 8.0 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1.
    Ανάλυση
    Η δυνατότητα αφής RemoteFX υποστηρίζεται μόνο όταν πελάτη και διακομιστή υπολογιστές εκτελούν Windows 8 ή 2012 διακομιστή των Windows.

minus.pngΠερισσότερες πληροφορίες

Νέες δυνατότητες στο 8.0 RDP για Windows 7 SP1

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει τις παρακάτω δυνατότητες για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1:
  • RemoteFX για WAN

    Το RemoteFX για δυνατότητα WAN επιτρέπει σε χρήστες σε δίκτυα WAN να έχουν γρήγορη και υγρό εμπειρία με τη χρήση προηγμένων τεχνικών όπως intelligent και προσαρμόσιμη UDP μεταφορές, ανοχή απώλεια δικτύου και αποκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
  • Εντοπισμός RemoteFX δικτύου

    Δυνατότητα RemoteFX δικτύου Αυτόματος εντοπισμός αυτόματα ανιχνεύει χαρακτηριστικά δικτύου και αναλόγως βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
  • RemoteFX προσαρμοστική γραφικών

    Η δυνατότητα προσαρμόσιμης γραφικά RemoteFX προσφέρει μια εμπειρία πλούσια γραφικά που προσαρμόζεται δυναμικά το φόρτο του διακομιστή, το φορτίο συσκευή πρόσβασης υπολογιστή-πελάτη και χαρακτηριστικά δικτύου.Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
  • Ροή πολυμέσων RemoteFX

    Η δυνατότητα ροής πολυμέσων RemoteFX επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίσετε μια media ομαλή εμπειρία σε δίκτυα WAN για όλες τις μορφές περιεχομένου πολυμέσων. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
  • Ανακατεύθυνση USB RemoteFX για μη RemoteFX vGPU εικονικές επιφάνειες εργασίας

    Η δυνατότητα ανακατεύθυνσης USB RemoteFX επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν συσκευές USB με εφαρμογές RemoteApp και απομακρυσμένες επιφάνειες εργασίας, ακόμη και αν ο απομακρυσμένος υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας δεν έχει vGPU RemoteFX εγκατεστημένο. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
  • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας

    RDP 8.0 υποστηρίζει την εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια. 

    Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    2754550 Εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζεται με 8.0 πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια
  • Μετρητές επιδόσεων για την παρακολούθηση της εμπειρίας του χρήστη

    Μετρητές επιδόσεων (ομάδες μετρητή RemoteFX γραφικά και RemoteFX δικτύου) επιτρέπουν στους διαχειριστές να παρακολουθούν και αντιμετώπιση προβλημάτων εμπειρία χρήστη.
Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη που είναι συμβατό με το RDP 8.0.Για παράδειγμα, ένας υπολογιστής που εκτελεί Windows 8 ή το Windows 7 SP1 με εγκατεστημένη την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 να συνδεθείτε σε έναν άλλο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1 με εγκατεστημένη την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0.

Νέες δυνατότητες του υπολογιστή-πελάτη 8.0 σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1

Η ενημερωμένη έκδοση 8.0 σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες, όταν συνδέεστε σε ένα υποστηριζόμενο και κατάλληλα ρυθμισμένο διακομιστή:
  • Υποστήριξη για το πρωτόκολλο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0

    Η ενημερωμένη έκδοση 8.0 σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας παρέχει πλήρη υποστήριξη για RDP 8.0 και περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες:
    • Τηλεχειριστήριο για WAN
    • RemoteFX προσαρμοστική γραφικών
    • Απομακρυσμένο δίκτυο αυτόματη ανίχνευση
    • Ροή πολυμέσων RemoteFX
     

    Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
    • Τα Windows 8
    • Windows Server 2012
    • Τα Windows 7 με 8.0 RDP εγκατεστημένες και ενεργοποιημένες
  • Δυναμική στην περίοδο λειτουργίας ανακατεύθυνσης USB

    Τη δυνατότητα ανακατεύθυνσης USB δυναμικό σε περίοδο λειτουργίας επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν συσκευές USB για ανακατεύθυνση στο μέσο μιας απομακρυσμένης περιόδου λειτουργίας. Συσκευές USB μπορεί να γίνει αντιμετάθεση μεταξύ απομακρυσμένων περιόδων λειτουργίας ή στον τοπικό υπολογιστή. Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα ανακατεύθυνσης RemoteFX USB, οι χρήστες μπορούν να κτυπήστε το εικονίδιοσυσκευές από τη γραμμή σύνδεσης, για να επιλέξετε ποιες συσκευές ανακατευθύνονται.

    Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
    • Τα Windows 8
    • Windows Server 2012
    • Τα Windows 7 με την Ενεργοποίηση δυνατότητας vGPU RDP 7.1 RemoteFX
    • Τα Windows 7 με 8.0 RDP εγκατεστημένες και ενεργοποιημένες
  • Βελτιωμένη ενιαίας εμπειρίας εισόδου για πρόσβαση Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

    Αυτή η ενημερωμένη έκδοση απλοποιεί και βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη, επιτρέποντας στους χρήστες να παρέχουν μόνο μία φορά κατά τη σύνδεση των χρηστών με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ δημοσιεύονται apps και επιφάνειες εργασίας. Οι χρήστες δεν σας ζητηθεί να δώσετε το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για διαδοχικές συνδέσεις. 

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων Web καθολικής σύνδεσης (web SSO), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο όταν συνδέεστε με τα Windows Server 2012 εικονικό μηχάνημα στηρίζεται αναπτύξεις και αναπτύξεις της επιφάνειας εργασίας που βασίζεται σε περίοδο λειτουργίας.
  • Επανασύνδεση για Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας

    Η επανασύνδεση για τη δυνατότητα Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας επιτρέπει στους χρήστες να εύκολα κατά την αποσύνδεση και επανασύνδεση σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ δημοσιεύονται apps και επιφάνειες εργασίας. 

    Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε χρήστες όταν χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας για να συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας ανάπτυξη που βασίζεται σε εικονικό μηχάνημα 2012 διακομιστή των Windows και στην επιφάνεια εργασίας ανάπτυξη που βασίζεται σε περίοδο λειτουργίας.
  • Υποστήριξη για API ανακατεύθυνσης RemoteFX πολυμέσων για εφαρμογές VoIP

    Η δυνατότητα RemoteFX Media ανακατεύθυνσης APIs επιτρέπει εφαρμογές όπως το Lync 2013 να παραδώσει μια εμπειρία διάσκεψης με βίντεο και ήχου πλούσια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούνται από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
    • Τα Windows 8
    • Windows Server 2012
    • Windows 7
    • Windows Server 2008 R2
  • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας

    RDP 8.0 υποστηρίζει την εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια.

    Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    2754550 Εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζεται με 8.0 πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια

Λήψη πληροφοριών

Τρόπος απόκτησης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης

Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Ενημερωμένη έκδοση για Windows 7 SP1, εκδόσεις 32-bit
Λήψη
Κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows 7 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε 86 x.
Ενημερωμένη έκδοση για Windows 7 SP1, εκδόσεις 64-bit
Λήψη
Κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows 7 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή 64 x.
Ενημερωμένη έκδοση για Windows Server 2008 R2 SP1, εκδόσεις 64-bit
Λήψη
Κάντε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows Server 2008 R2 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή 64 x.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία που καταχωρήθηκε στο αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια που βοηθά στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

minus.pngΙδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2592687 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Windows 7 Enterprise
    • Windows 7 Home Basic
    • Windows 7 Home Premium
    • Windows 7 Professional
    • Windows 7 Starter
    • Windows 7 Ultimate
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Windows Server 2008 R2 Datacenter
    • Windows Server 2008 R2 Enterprise
    • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
    • Windows Server 2008 R2 Foundation
    • Windows Server 2008 R2 Standard
    • Windows Web Server 2008 R2
 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...