Jump to content

Ethernet Nic Teaming - Not supported card


Notis
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους έχω και εγώ ενα θέμα με teaming σε  Ηp Dl100G1 server με broadcom netxtreme adapters τον 5721 & 5751 , χρησιμοποιώντας την σουιτα 3 της broadcom για να κάνω το teaming δεν δέχεται την μια κάρτα να την κάνω add, συγκεκριμένα την 5721 , αναφέρει οτι δεν υποστηρίζει teaming . Ψαχνοντας στο ιντερνετ και σε ξένα forum δεν βρήκα κάτι ,μπορειτε να βοηθήσετε ?

 

Ευχαριστώ

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό.

Το teaming είναι έτσι κι αλλιώς μια υπόθεση που αφορά αποκλειστικά τον hardware vendor της κάρτας, και δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω σε όσα λέει το εργαλείο.

Η κάρτα σου δεν υποστηρίζεται. Τι βοήθεια ακριβώς θέλεις? Να ξεγελάστεί το εργαλείο?  Εχεις διαβάσει κάπου ότι είναι υποστηριζόμενη η διάταξη αυτή?

Θα πρέπει να βρείς μια κάρτα που να υποστηρίζεται, αυτό είναι όλο.  Ψάχνεις στον vendor για υποστηριζόμενες κάρτες και παίρνεις μία και ακολουθείς τυφλά τις οδηγίες.

Οτι άλλο και να κάνεις θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα, σε μία τεχνολογία που οι αποτυχίες είναι τόσες πολλές όσες και οι επιτυχίες.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πως αν οι κάρτες είναι ασύμβατες ΠΟΤΕ δεν θα είσαι σίγουρος ότι θα κάνουν την δουλειά που θες στην κρίσιμη στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...