Jump to content

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2019


kavag
 Share

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

 

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2019, που θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.

 

Όπως και πέρυσι, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, οι μεγαλύτερες κοινότητες επαγγελματιών πληροφορικής στην Ελλάδα, όπως το autoexec.gr, το azureheads.gr, το sqlschool.gr και το dotnetzone.gr !

 

Φέτος όμως, σκεφτήκαμε εκτός από την καθιερωμένη πιά κλήρωση δώρων, να αναπτύξουμε ένα θέμα που αφενός μας ενδιαφέρει όλους ενώ αφετέρου απασχολεί του μηχανικούς πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων, ανεξάρτητά εάν είναι Developers, Operations, IT Professionals, Network Engineers κ.λ.π.Θα αναλύσουμε λοιπόν, την αρχιτεκτονική που θα πρέπει να έχει η υποδομή ενός CMS, όπως είναι το Wordpress, όταν χρειάζεται να έχει παγκόσμια κλίμακα και να καλύπτει πολύ μεγάλο φορτίο. Θα πρέπει λοιπόν ο σχεδιασμός να προσφέρει εύκολη κλιμάκωση, υψηλή διαθεσιμότητα και φυσικά ασφάλεια.  

 

Ελάτε να βρεθούμε, να τα πούμε και φυσικά να διεκδικήσουμε πολλά δώρα αλλά και το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας !

 

Για λόγους ασφαλείας του χώρου και την καλύτερη οργάνωση της βραδιάς, σας παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας την ταυτότητα σας και να κάνετε εγγραφή εδώ.

 

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019 !

 

Πρόγραμμα

 

  • Ανασκόπηση του 2018 - στόχοι του 2019.
  • Myth or Reality: Highly Available, Scalable, Secure WordPress on Azure.
  • Κοπή πίτας – Δώρα.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πια δείπνο στον Ηλία...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...