Jump to content

band

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

band's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

1

Reputation

  1. Καλημέρα σε όλους. Έχουμε Exchange 2013 και SSL πιστοποιητικά για να κάνουμε sign (όχι encrypt) τα εξερχόμενα email. Το ίδιο πιστοποιητικό μπαίνει και στα κινητά για τον ίδιο σκοπό. Μέχρι τώρα συνήθως τα κινητά ειχαν κάποια δικιά τους email εφαρμογή που έδινε την δυνατότητα αυτή. Προσπαθώ να βρώ μια για όλα, να μην έχει καθένας διαφορετική ανάλογα τη συσκευή. Στο Outlook app που δοκίμασα δεν δίνει κάποια επιλογή ή στο aquamail. Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να υποστηρίζει τη δυνατότητα αυτή; Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα το πρωί βλέπω τα παρακάτω warning+information events τα οποία επαναλαμβάνονται. Event ID1535 Internal event: The LDAP server returned an error. Additional Data Error value: 0000208D: NameErr: DSID-03100241, problem 2001 (NO_OBJECT), data 0, best match of: 'DC=_msdcs.company.internal,CN=MicrosoftDNS,DC=ForestDnsZones,DC=company,DC=internal' Event ID1317 Internal event: The directory service has disconnected the LDAP connection from the following network address due to a time-out. Network address: 192.168.14.4:40742 Event ID 1216 Internal event: An LDAP client connection was closed because of an error. Client IP: 192.168.14.4:58918 Additional Data Error value: 1236 The network connection was aborted by the local system. Internal ID: c0602fb Είναι δύο dc 2012 server και ένας dc 2016 server. Δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο ψάχνοντας για κάποια εξήγηση ή για το τι πρέπει να κάνω. Είχα αλλάξει πριν αρκετές μέρες το κλείδι "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NTDS\Diagnostics" σε τιμή 2 για να δω κάτι άλλο, αλλά δεν έιχα τέτοια event. Σήμερα Εμφανίστηκαν.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο server1 ήταν ρυθμισμένος να ξεκινάει τα vm αυτόματα όταν ανοίγει. Οπότε τώρα θα τα δει ανοιχτα στον άλλο και θα κάνει save state και κάνω μετά αυτά που είπατε; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Έχω δύο 2012 servers που τρέχουν hyperv (ας τον πούμε master) και ο server1 κάνει replicate στον server2 (hyperv replication χωρίς storage). Ο server1 μετα από restart κολλάει στο post και κάνει boot. Επειδή μάλλον είναι hardware αναγκαστικά θα κάνω στον server2 failover, η ερώτηση είναι, όταν ο server1 επανέλθει και κάνει boot, πως θα δουλέψει το replication? Θα πάρει ο ένας τις αλλαγές του άλλου σωστά, ή πρέπει ο server1 να κάνει boot εκτός δικτύου και να σταματήσω το replication και να το κάνω από την αρχή; Επειδή βλάβη έγινε αργά, τα virtual machine ήταν synced. Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα. Έχω δύο 2012 Hyper-v server. Ο ένας είναι ο "master" και κάνει replicate τα virtual machine που έχει στον δεύτερο, χωρίς storage ή cluster. Μόνο με το replication του hyper-v. Βλέπω ότι ενώ το status είναι normal, το μέγεθος των vhdx αρχείων για το ίδιο virtual machine είναι διαφορετικό, με απόκλιση αρκετών GB. Αυτό είναι σωστό ή χρειάζεται κάποια ενέργεια εκ μέρους μου; Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα. Σε ένα σύστημα Windows 2012 + SQL 2012 βλέπω ότι τα folder C:\Windows\assembly\NativeImages_v2.0.50727_32\Temp και C:\Windows\assembly\NativeImages_v2.0.50727_64\Temp καταλαμβάνουν 21GB χώρου. Μπορώ να σβήσω ότι είναι μέσα στα temp folder? Ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα και καλό μήνα. Υπάρχει ένας exchange 2013 CU9 στον οποίο έχω σε κάποιες περιπτώσεις επιστροφή με μήνυμα "552 5.3.4 Message size exceeds fixed maximum message" ενώ το μήνυμα είναι κάτι ΚΒ. Μπορώ να βρώ αυτά τα error στον event viewer ή κάπου αλλού με περισσότερες λεπτομέρειες; Ευχαριστώ
  8. Καλημέρα, καλό μήνα. Το είχα δοκιμάσει, δεν αλλάζει κάτι.
  9. Καλημέρα. Καμία ιδέα για τον hyper-v;;; Εγκατέστησα Windows 10 Enterprise x64 αλλά το ίδιο Ευχαριστώ.
  10. Επίσης όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το .Net Framework 3.5 από το "Turn Windows features on or off" επιλέγοντας "Download files from Windows Update", βγάζει το μήνυμα στο αρχείο. Ούτε με το Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:<drive>:\sources\sxs /LimitAccess μπορεί να γίνει εγκατάσταση.
  11. Καλημέρα και καλό μήνα. Έκανα εγκατάσταση τα Windows 10 Pro RTM (όχι preview) και έκανα το μηχάνημα join στο domain (Windows 2012 domain). Υπάρχουν και 2 hyper-v servers οι οποίοι είναι επίσης joined στο ίδιο domain. Πρόσθεσα στα Windows 10 τα management tools του hyper-v που έχει στο "Turn Windows features on or off". Ανοίγοντας τη κονσόλα hyper-v στα windows 10, προσπαθώ να προσθέσω τους hyper-v server, αλλά βγάζει το μήνυμα που είναι στο αρχείο. Καμιά ιδέα πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Επίσης στον Microsoft Edge browser που μπορώ να προσθέσω spell check για Ελληνικά; Δε βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  12. ok, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  13. OK, κάτι βρήκα :-) Ξέρουμε για πόσες μέρες κρατάει εκεί μέσα και αν αλλάζει;
  14. Άνοιξα τον DNS Manager (advanced view) και πήγα στα event του. Καταγράφει μόνο όταν γίνεται restart ο server (dns shutdown, dns started, The DNS server has finished the background loading κλπ). Δεν έχει τα request των client.
  15. το wireshark δεν είναι για να βλέπεις live? Εγώ θα ήθελα να ψάξω από τον domain controller (όχι από κάθε pc) τα DNS request που κάνανε τα pc τις τελευταίες 7 μέρες (πχ)
×
×
  • Create New...