Jump to content

bokarinho

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

bokarinho's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, δεν έχω CAS ARRAY μόνο cas server role ενεργοποιημένο. Το autodiscover φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.
  2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, δεν έχω CAS ARRAY μόνο cas server role ενεργοποιημένο. Το autodiscover φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.
  3. Ακόμα δεν έχω βρει λύση για αυτό το πρόβλημα, μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι;
  4. Στα windows server 2008 r2 γιατί δεν μου την έχει αυτή την επιλογή στο δεξί κλικ; Μήπως επειδή το domain functionallity είναι 2003;
  5. Στα windows server 2008 r2 γιατί δεν μου την έχει αυτή την επιλογή στο δεξί κλικ; Μήπως επειδή το domain functionallity είναι 2003;
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι αν βάλω παλαιότερο office όταν γίνεται επανεκκίνηση ναι σε μερικούς έρχεται αυτόματα σε κάποιους μένει Offline. Αλλάζει αυτό με το να γίνε ένα click σε online. Αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί σε κάποιους γίνεται αυτόματα και σε κάποιους όχι.
  7. Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών. Έχουμε έναν Exchange Server 2010 στημένο και όποτε για κάποιο λόγο του κάνουμε reboot (server windows 2008 R2 64) όλοι οι χρήστες πρέπει να κλείσουν το outlook 2010 και να το ανοίξουν για να παίξει ξανά. Θυμάμαι στα 2003 όσο ήταν κάτω ο Exchange φυσιολογικά δεν δουλεύε και όταν επανερχόταν έμπαινε αυτόματα. Μήπως ξέρετε ποια ρύθμιση πρέπει να γίνει για να παίζει ανάλογα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
  8. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, πρόσφατα κάναμε migration από Exchange 2003 σε 2010. Επειδή θέλαμε το ίδιο όνομα με τον 2003 χρησιμοποιήσαμε έναν ενδιάμεσο 2008 R2 server όπου φτιάξαμε τον νέο exchange 2010 εκεί, ακολουθήσαμε σωστά την διαδικασία κάναμε και move τα mailboxes και γενικά όλα πήγαν άψογα και οι χρήστες κάνουν login στον νέο 2010. Κατόπιν αφαιρέσαμε τον Exchange 2003, αλλάξαμε και το όνομα του server που είχε τον 2003 σε serverold πχ, αλλάξαμε ips κτλ και ετοιμάσαμε ένα νέο 2008 R2 με το όνομα του παλιού έτσι ώστε να διατηρήσουμε το ίδιο όνομα με αυτό που είχαμε παλιά. Κατόπίν κάναμε εγκατάσταση στον νέο server ξανά τον Exchange 2010 με αποτέλεσμα σαν τελικό στάδιο να έχουμε τους 2 servers με τους Exchange 2010 στο δίκτυο μας. Τελικά κάναμε και move τα mailboxes από τον αρχικό 2010 στον τελικό 2010, κάναμε και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και είμαστε στο στάδιο που τους έχουμε και τους 2 αλλά τα mailboxes στον τελικό server εκεί που θέλουμε. Το πρόβλημα είναι ότι έχει ριζώσει η πληροφορία στο Outlook των χρηστών ότι o default exchange server είναι ο ενδιάμεσος και όχι ο τελικός, που θα θέλαμε, αν σβήσουμε τον ενδιάμεσο το outlook δεν δουλεύει, και γενικά δεν θέλει να αλλάξει από μόνο του στο ότι ο default exchange server είναι ο τελικός server. Κατά το migration από τα 2003 στον ενδιάμεσο 2008R2 με τον 2010 Exch κατάλαβε το Outlook από μόνο του ότι ο νέος Exchange είναι ο 2010 ακόμα και πριν κάνω decomiss τον 2003, τώρα δεν θέλει να καταλάβει με τίποτα ότι ο τελικός Exchange 2010 είναι αυτός που έχουμε πάει τα mailboxes. Γενικά έχω δοκιμάσει τα πάντα, έχω αγανακτήσει. Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα να κάνω dismount το database του ενδιάμεσου, τίποτα. Γενικά υπάρχει τρόπος να του πω ότι ο Exchange Server του domain είναι ο τάδε server και αυτό να το πάρουν όλα τα PC? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...