Jump to content









Photo

ROUTER ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ FORWARD


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 MCP

MCP

    Skilled IT Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 520 posts

Posted 30 September 2010 - 02:03 AM

Σας εχει τυχει καποια ρουτερ που να υποστηριζουν μεν λειτουργεια με nat-virtual servers αλλα τελικα να μην κανουν Port Forwarding? Xωρις να ειναι χαλασμενα. Απλα να μην κανουν με ΤΙΠΟΤΑ!! Ε?
Jimmy

Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Technology Specialist, CompTIA A+ Certified Professional, CompTIA Network+ Certified Professional, Working on MCSA(passed 70-291)

Website: http://globalcomp.eu
??????? ?????????? ?/?, ??????? & ????????? ???????????

http://laptop-ser

#2 costasppc

costasppc

    Senior IT Pro!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 924 posts

Posted 30 September 2010 - 03:35 AM

Όχι, να πω την αλήθεια, αν αποκλείσουμε την περίπτωση της βλάβης. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, και με τι εξοπλισμό;

Κ.
ACSA, ACT, ACTS, ACTC 10.7, 10.6
?CTS: WS 2008 R2, Server Virtualization
6425, 6426, 6419 done...

#3 MCP

MCP

    Skilled IT Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 520 posts

Posted 30 September 2010 - 04:45 AM

Το ρωτησα αυτο γιατι πιστευω οτι δεν κανω καποιο λαθος στις ρυθμισεις καθως εχω καλη γνωση του τι κανω. Ενω εχω κανει port forward σε πολλα router ομως στα Sagem Fast 2404 και Comtrend CT-5611T/TE δεν μπορεσα με τιποτα. Απλα δεν υπακουαν σαυτο που ρυθμιζα. Μιλαμε για πολλες δοκιμες με ανοικτα firewall παντου, κανονες αποδοχης συγκεκριμενων ports και ip, enabled ολα τα services και ο,τι μπορει να σκεφτει καποιος για να ειναι σιγουρος οτι δε φταιει κατι που ρυθμιζεται. Και τα δυο του κουτιου ετσι; Απο τον οτε. Καταρχην αν παω να κανω forward την 80 μου λεει οτι ειναι used και με βαζει στην 8080 πραγμα που μου το εκαναν μονο τα συγκεκριμενα μοντελα. Δοκιμασα διαφορες θυρες αλλα τιποτα..Μεχρι το interface του router εμπαινε..στο μεσα δικτυο..ουτε με σφαιρες! Σε καποιον απο σας θα εχει τυχει δε μπορει! Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι εχουνε bug τα μοντελα αυτα.


Jimmy

Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Technology Specialist, CompTIA A+ Certified Professional, CompTIA Network+ Certified Professional, Working on MCSA(passed 70-291)

Website: http://globalcomp.eu
??????? ?????????? ?/?, ??????? & ????????? ???????????

http://laptop-ser

#4 merlinios

merlinios

    IT Pro

  • Members
  • PipPipPip
  • 349 posts

Posted 30 September 2010 - 06:03 AM

Καλημέρα απο μένα...

Έψαξες μήπως υπάρχει κάποιο firmware upgrade ?

Αν θέλεις δες και αυτό το step by step. Είναι για το 5621 άλλα ίσως να έχουν το ίδιο menu

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Comtrend/CT-5621/Test_Drive_Unlimited.htm




#5 costasppc

costasppc

    Senior IT Pro!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 924 posts

Posted 30 September 2010 - 06:06 AM

Μήπως η 80 χρησιμοποιείται από τον ίδιο τον router (web interface);
Έχεις απενεργοποιήσει αυτό που ο ΟΤΕ ονομάζει "προστασία από κακόβουλες επιθέσεις";

Πολλές φορές η υπερβολική αυτοπεποίθηση για θέματα που θεωρούμε ότι κατέχουμε καλά, οδηγεί σε λάθη, κυρίως γιατί παραβλέπουμε τα ευκόλως εννοούμενα.... Χωρίς παρεξήγηση φυσικά ;-)
ACSA, ACT, ACTS, ACTC 10.7, 10.6
?CTS: WS 2008 R2, Server Virtualization
6425, 6426, 6419 done...

#6 MCP

MCP

    Skilled IT Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 520 posts

Posted 30 September 2010 - 06:26 AM

Μια καλη λυση που ακουσα ειναι το firmware update. Καλα θα ηταν να κανω αν βρω κατι καινουριο. Η 80 και να χρησιμοποιειται δε με νοιαζει και πολυ γιατι το προβλημα δεν ειναι στην 80. Δοκιμασα διαφορες θυρες..Ουτε αυτο με την κακοβουλη επιθεση παιζει..ετσι κ αλλιως το port forward το κανω στο ιδιο pc με την ιδια συνδεση οτε που λειτουργει αψογα με αλλα ρουτερ. Το εψαξα παρα πολυ το ζητημα ως εκει που δεν παει..τα εβαλα ολα στο μικροσκοπιο.


Jimmy

Microsoft Certified Professional, Microsoft Certified Technology Specialist, CompTIA A+ Certified Professional, CompTIA Network+ Certified Professional, Working on MCSA(passed 70-291)

Website: http://globalcomp.eu
??????? ?????????? ?/?, ??????? & ????????? ???????????

http://laptop-ser




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users