Jump to content









Photo

autoexec.gr: Δεν παίζει το paste


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 afotakel

afotakel

    Cyber Defence

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,543 posts

Posted 19 May 2015 - 05:11 PM

Χαίρετε. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο autoexec όταν πάω να δημιουργήσω νέο θέμα (όπως αυτό).

Για την ακρίβεια δε φαίνεται να δουλεύει το paste. Αυτό συμβαίνει μόνο στο χώρο του κειμένου (όπως εδώ) και όχι στην επικεφαλίδα και ξεκίνησε να συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες.

Δοκίμασα και τα 3 κουμπιά που υπάρχουν για paste, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση εάν θέλω να δώσω πρόσβαση στο clipboard.

Επίσης δοκίμασα και το compatibility mode του ΙΕ χωρίς τύχη.

 

Χρησιμοποιώ Win8.1 & IE. Το θέμα δε φαίνεται να επηρεάζει Win7/IE9 που έτυχε να δοκιμάσω.

 

Εάν υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε επιτυχώς το παραπάνω θέμα παρακαλώ ας προσφέρει τα φώτα του.

 

Ευχαριστώ



#2 Vaggelis Kappas

Vaggelis Kappas

    Azure Stack Ninja

  • Administrators
  • 221 posts

Posted 19 May 2015 - 09:36 PM

Δυστυχώς είναι θέμα της πλατφόρμας και του IE 11. Εάν προσπαθήσεις με τον Firefox το paste λειτουργεί κανονικά


Vaggelis Kappas

Learn | Think | Try | Repeat

http://vaggeliskappas.com

 


#3 Nikos Kastanas

Nikos Kastanas

    Skilled IT Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 761 posts

Posted 23 May 2015 - 09:17 PM

Δυστυχώς είναι θέμα της πλατφόρμας και του IE 11. Εάν προσπαθήσεις με τον Firefox το paste λειτουργεί κανονικά

 

και με τον chrome μπορει :PPPP

 

 

NK


twitter_logo.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users