Jump to content

Πρόσκληση σε online εκδήλωση: Nano Server: The Future of Windows Server is here!


Recommended Posts

Το βίντεο της παρουσίασης είναι διαθέσιμο εδώ: http://www.systemplus.gr/nanoserver.html

 

Λίγο πριν κατεβάσουμε τους διακόπτες για λίγη ξεκούραση, ας δούμε μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την νέα έκδοση του Windows Server 16 με την κωδική ονομασία "Nano Server". Πρόκειται για μια εντελώς καινούρια μορφή λειτουργικού, πάνω στην οποία οι μηχανικοί της Microsoft δούλευαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Σε αυτή την online παρουσίαση θα δούμε τα χαρακτηριστικά της έκδοσης, την εγκατάστασή της, αλλά και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες που θέλουμε να παρέχουμε στο δίκτυο της εταιρίας μας, αλλά και στο cloud.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://nanoserver1.eventbrite.com .

 

Παρουσίαση: Χρήστος Σπανουγάκης MSc, MCT, MVP Directory Services

Ο Χρήστος είναι εκπαιδευτής με πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης μέχρι σήμερα και IT Consultant σε μεγάλα έργα πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σίγουρα θα τον έχετε γνωρίσει στα επίσημα events της Microsoft Hellas, σε πολλά από τα οποία είναι κύριος ομιλητής. Ταξιδεύει συχνά και συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Microsoft σε όλη την Ευρώπη, κάτι που του επιτρέπει να μεταφέρει αυτή την γνώση στους εκπαιδευόμενους. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής στην Microsoft TechEd Europe 2010 και έχει στο παρελθόν εκλεγεί γραμματέας του MCT Europe, του ευρωπαϊκού συλλόγου των Microsoft Certified Trainers. Το blog του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...