Jump to content









Photo

The speed of processor 0 in group 0 is being limited by system firmware


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Blackman

Blackman

    Enterprise Admin!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,965 posts
  • LocationIn a b-boy cypher...

Posted 25 January 2016 - 02:29 PM

event ID 37

nothing more to add!

το έχει αντιμετωπίσει κανένας;;; προσπαθώ να το διορθώσω!


BSc in Business Information Systems,
MSc in Information Technology Management,
MCP, MCSA 2003, 2008, 2016
Chief Information Officer @ V-Group
Founder & CEO @ Hood Groove Management


#2 Michalis Soropidis

Michalis Soropidis

    Junior IT

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • LocationAthens

Posted 25 January 2016 - 04:44 PM

Σε τι μηχανημα είναι; Laptop, dekstop ;
 

Στο παλιό μου desktop το είχα πετύχει οπου είχα επαναφέρει τις default τιμές για το CPU thermal throttling. (είχα κανει και αλχημείες στο voltage για underclock για μειωμένη κατανάλωση :P ).

 

Ρίξε μια ματιά στα power states στο bios, και κλασσικά για εργοστασιακή ψύκτρα γεμάτη σκόνες και χνούδια.



#3 petr0s

petr0s

    Junior IT

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts

Posted 25 January 2016 - 06:58 PM

Είσαι ο ΜΟΝΟΣ που έχω διαβάσει να έχει κάνει underclock  tongue.png laugh.png



#4 Blackman

Blackman

    Enterprise Admin!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,965 posts
  • LocationIn a b-boy cypher...

Posted 26 January 2016 - 10:39 AM

laptop είναι... και έκανα και το bios update...μου το έβγαλε μετά την εγκατάσταση των 10


BSc in Business Information Systems,
MSc in Information Technology Management,
MCP, MCSA 2003, 2008, 2016
Chief Information Officer @ V-Group
Founder & CEO @ Hood Groove Management


#5 Michalis Soropidis

Michalis Soropidis

    Junior IT

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • LocationAthens

Posted 26 January 2016 - 11:34 AM

Είσαι ο ΜΟΝΟΣ που έχω διαβάσει να έχει κάνει underclock  tongue.png laugh.png

 

Εκείνο ήτανε Pentium D 940 με 130w και βάλε σε κατανάλωση (~150 εγραφε το οργανάκι στην πρίζα), κατι έπρεπε να του κάνω για να μην καίει ωστε να το αφήνω 24/7 ανοιχτό :P



#6 Blackman

Blackman

    Enterprise Admin!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,965 posts
  • LocationIn a b-boy cypher...

Posted 26 January 2016 - 11:53 AM

πάντως στο bios δεν υπαρχει να κάνω κάτι...
έκανα και μία αναβάθμιση καλού κακού...αλλά τα ίδια!

δεν ξέρω που το ορίζει αυτο το πράγμα και ρίχνει την απόδοση του... και φυσικά αυτό το μήνυμα είναι x4 ...το βγάζει για CPU0,1,2,3


BSc in Business Information Systems,
MSc in Information Technology Management,
MCP, MCSA 2003, 2008, 2016
Chief Information Officer @ V-Group
Founder & CEO @ Hood Groove Management


#7 Michalis Soropidis

Michalis Soropidis

    Junior IT

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • LocationAthens

Posted 26 January 2016 - 12:11 PM

Θερμοκρασίες της CPU έχεις κοιτάξει?



#8 Blackman

Blackman

    Enterprise Admin!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,965 posts
  • LocationIn a b-boy cypher...

Posted 26 January 2016 - 02:37 PM

στο BIOS δεν δείχνει τίποτα σχετικό!


BSc in Business Information Systems,
MSc in Information Technology Management,
MCP, MCSA 2003, 2008, 2016
Chief Information Officer @ V-Group
Founder & CEO @ Hood Groove Management





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users