Jump to content
  • entries
    122
  • comments
    153
  • views
    66914

Exchange 2010 SP1: What’s new with the Exchange Best Practices Analyzer?


Catastrophic Failure

367 views

 Share

Όλοι αναρωτιόμαστε τι καινούργια πράγματα, μας φέρνει το Exchange Best Practices Analyzer για Exchange 2010 Service Pack 1 (ExBPA E14SP1). Πάμε να δούμε παρέα, μερικά από τα καινούργια πράγματα, μας φέρνει το Exchange Best Practices Analyzer for Exchange 2010 Service Pack 1, όπως επίσης απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν.

Πώς μπορώ να προμηθευτώ τον ExBPA E14SP1;

Από την έκδοση του Exchange Server 2007, το Best Practices Analyzer (όπως και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία troubleshooting για τον Exchange) είναι μέρος ενσωματωμένο στο προϊόν (στο Toolbox στην κονσόλα του Exchange Server (EMC)) και προστίθεται κατά την εγκατάσταση του Exchange. Έτσι λοιπόν και στον του Exchange Server 2010 SP1 ο Best Practices Analyzer βρίσκετε (ExBPA E14SP1) βρίσκετε στην κονσόλα του Exchange Server(EMC) στο Toolbox και προστίθεται κατά την εγκατάσταση του Exchange Server 2010 SP1.

Ο ExBPA E14SP1 υποστηρίζει τον Exchange Server 2007;

Η έκδοση του Exchange 2010 RTM version του ExBPA , δεν υποστηρίζει των έλεγχο του Exchange 2007 server. Ο ExBPA E14SP1 μπορεί να ελέγξει (scan) και παλαιότερες εκδόσεις του Exchange.

Σημείωση: Πιθανά error και warning rules για τον Exchange Server 2003 τα οποία μπορεί να εμφανιστούν , κατά την διαδικασία έλεγχου με το ExBPA E14SP1, είναι φυσιολογικά μιας και ο Exchange Server 2003 είναι σε extended support και δεν γίνετε updated. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: Microsoft Support Lifecycle.

Τι νέο υπάρχει στο ExBPA E14SP1;

Η ομάδα του Best Practices Analyzer (BPA) εργάσθηκαν για την δημιουργία του νέου Best Practices Analyzer και πραγματοποίησαν σημαντικές αλλαγές, όπως: (επιπρόσθετους ελέγχους για το database availability groups, poison mailboxes και mixed environment support.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, από την πηγή της δημοσίευσης για Exchange Best Practices Analyzer του Exchange 2010 Service Pack 1 (ExBPA E14SP1), εδώ.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...