Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76971

Microsoft Certification Packs και Second Shot


spanougakis

567 views

 Share

exampacks

Η εταιρία σας συμμετέχει στο Microsoft Partner Πρόγραμμα και πρέπει να πιστοποιήσετε το προσωπικό σας? Μήπως χάσατε κάποιες ευκαιρίες τελευταία επειδή η εταιρία σας δεν είχε τις απαραίτητες Microsoft πιστοποιήσεις? Είστε ανεξάρτητος επαγγελματίας και θέλετε να δώσετε εξετάσεις σε κάποια πιο οικονομική τιμή?

Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να προ-αγοράσετε τις εξετάσεις που θέλετε να δώσετε με έκπτωση μέχρι και 20% στην συνολική τιμή των εξετάσεων. Επιπρόσθετα, δικαιούστε Second Shot για αυτές τις εξετάσεις σε περίπτωση που αποτύχετε.

Αν για παράδειγμα αγοράσετε 5 συνολικά εξετάσεις σαν πακέτο, θα έχετε έκπτωση 20 % στην συνολική τιμή εξετάσεων και Second Shot ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ που θα δώσετε.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα: http://www.microsoft.com/learning/career/en/us/career-offer.aspx#certification ή επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ MICROSOFT PARTNERS

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2010 ισχύουν και οι ειδικές προσφορές του SystemPlus που απευθύνονται αποκλειστικά σε Microsoft Partners. Παρακολουθήστε σεμινάρια για Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange 2010, Windows 7 και Hyper-V, με Microsoft Certified Trainers πιστοποιημένους σε αυτό που διδάσκουν και όχι ..... ότι νάναι...

Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την προσφορά εκπαίδευσης στη σελίδα http://mpn.mslcampaignfactory.com/ και http://www.systemplus.gr/partners/

 

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...