Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76968

Ποιος θέλει μια ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή TechNet??


spanougakis

400 views

 Share

technetsub

Θέλετε να εκπαιδευθείτε και να πιστοποιηθείτε σε τεχνολογίες Microsoft? Τώρα έχετε ακόμα έναν πολύ σοβαρό λόγο να το κάνετε!

Το SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής σας προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευθείτε και να πιστοποιηθείτε σε ειδικές εκπτωτικές τιμές, προσφέροντάς σας την εξέταση πιστοποίησης αλλά και την δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μια συνδρομή TechNet, το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία της πληροφορικής.

Παρακολουθείστε τα επίσημα τεχνικά σεμινάρια Microsoft της επιλογής σας από πιστοποιημένους Microsoft Certified Trainers και Microsoft Most Valuable Professionals στο αντικείμενο που διδάσκουν. Με το πέρας του σεμιναρίου σας δίνουμε το ειδικό voucher για να συμμετάσχετε ΔΩΡΕΑΝ στην αντίστοιχη εξέταση πιστοποίησης και ακόμα ένα voucher ώστε να ενεργοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ την συνδρομή στο TechNet.

Η συνδρομή TechNet που θα αποκτήσετε σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάζετε νόμιμα οποιοδήποτε Microsoft λογισμικό επιθυμείτε για αποκλειστικά δική σας χρήση. Το λογισμικό που συμπεριλαμβάνεται στο TechNet Subscription δεν είναι trial, αλλά πρόκειται για τις πλήρεις κανονικές εκδόσεις των προϊόντων, δίνοντάς την δυνατότητα να στήσετε οποιοδήποτε lab περιβάλλον επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα http://www.systemplus.gr/technet/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 266988 ή στο info at systemplus.gr, ώστε να σας ενημερώσουμε για αυτή την εκπληκτική προσφορά!

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ MICROSOFT PARTNERS

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2010 ισχύουν και οι ειδικές προσφορές του SystemPlus που απευθύνονται αποκλειστικά σε Microsoft Partners. Παρακολουθήστε σεμινάρια για Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange 2010, Windows 7 και Hyper-V, με Microsoft Certified Trainers πιστοποιημένους σε αυτό που διδάσκουν και όχι ..... ότι νάναι...

Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την προσφορά εκπαίδευσης στη σελίδα http://mpn.mslcampaignfactory.com/ και http://www.systemplus.gr/partners/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 266988 ή στο info at systemplus.gr, ώστε να σας ενημερώσουμε για αυτή την εκπληκτική προσφορά!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...