Jump to content
  • entries
    20
  • comments
    46
  • views
    8697

Quest Change Auditor for Active Directory


fenia

652 views

 Share

 

Ξέρετε πότε συμβαίνουν αλλαγές στο Active Directory; Και πιο σημαντικό, ξέρετε τι επίδραση μπορεί να έχει στο περιβάλλον σας;

clip_image002

Η βραβευμένη εφαρμογή Quest ChangeAuditor for Active Directory, (στο παρελθόν NetPro ChangeAuditor for Active Directory), παρακολουθεί το Active Directory proactively, κάνει audit, βγάζει live alerts και αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζετε αμέσως ποιος έκανε οποιαδήποτε αλλαγή, πότε, πού, από πού και τι άλλαξε στο Active Directory.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα αρχικά αλλά και τα τρέχοντα values για γρήγορο troubleshooting. Μπορείτε έπειτα, αυτόματα να παράγετε αναφορές intelligent, in-depth forensics for auditors and management ) – και συνεπώς να μειώσετε τους κινδύνους που συνδέονται με τις καθημερινές τροποποιήσεις.

Το Quest ChangeAuditor for Active Directory εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον δικτύωσης με το να κάνει tracking το Active Directory σε πραγματικό χρόνο. «Συλλαμβάνει» όλες τις βασικές αλλαγές σε configuration συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών ιδιοτήτων GPO, σχημάτων, ομάδας και χρηστών, (GPO, schema, group and user attribute changes ) και επιπλέον προσφέρει:

  • Έλεγχο auditing και αναφορές σχετικά με όλες τις κρίσιμες αλλαγές συμπεριλαμβανομένων των Group Policy Objects, DNS, server configurations και nested groups.
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας χρηστών user και administrators — όπως πρόσβαση σε κρίσιμα αρχεία — προκειμένου να προστατεύσει την υποδομή σας από unauthorized πρόσβαση και να διατηρήσει τη συμμόρφωση σε εξωτερικές ή εσωτερικές πολιτικές της εταιρείας σας.
  • Διαμόρφωση τεχνικών δεδομένων σε αναφορές-alerts πραγματικού χρόνου, αναλυτικές αναφορές και ισχυρή μηχανή αναζήτησης -που προστατεύει την ασφάλεια και το compliance της υποδομής σας.
  • Αυτοματοποιημένες αναφορές χρησιμοποιώντας Microsoft SQL Reporting Services (SRS) - built-in reports και custom reporting εργαλεία.
  • Απαρίθμηση των παρακάτω αλλαγών:

· Ποιος έκανε την αλλαγή

· Τι άλλαξε (παλαιές και νέες τιμές!)

· Πού έγινε η αλλαγή

· Πότε έγινε η αλλαγή

· Γιατί έγινε η αλλαγή

  • Corporate compliancy με σχεδόν150 ενσωματωμένες εκθέσεις
  • Στιγμιαία αποστολή αναφορών στους System Administrators ή τους Auditing Officers
  • Integration με Microsoft Systems Center Operations Manager

Μπορείτε να κάνετε ένα “test-drive” της εφαρμογής πατώντας το παρακάτω link:

clip_image001

 

clip_image003

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...