Jump to content
  • entries
    292
  • comments
    368
  • views
    59835

Saturday SQL Nights


antonch

2088 views

 Share

Αναζητώντας τρόπους για να εκτονώσω την όρεξη μου για εκπαίδευση αποφάσισα να κάνω κάτι μιας και δεν βλέπω να γίνεται κάτι άλλο αυτό τον καιρό.

Η ιδέα μου ήρθε έτσι ξαφνικά σήμερα το βράδυ ακούγοντας την βροχή να πέφτει.

Σκέφτηκα ότι τώρα που χειμωνιάζει και οι περισσότεροι θα είμαστε χωμένοι μέσα στην ζεστασιά του σπιτιού μας τα βράδια του Σαββάτου να διοργανώσω εκπαιδευτικά live meetings με θέματα που αφορούν τον SQL Server (και Visual Studio άμα θέλετε).

Το concept όπως το έχω σκεφτεί έχει ως εξής:

Κάθε δεύτερο Σάββατο γύρω στις 23:00 το βράδυ που όλοι θα είστε χαλαροί μιας και θα έχετε βάλει τις πυτζάμες σας, τις παντόφλες σας, και τα παιδία για ύπνο να βρισκόμαστε ηλεκτρονικά και να σας κάνω εκπαίδευση πάνω στο θέμα το οποίο είτε θα έχω επιλέξει είτε θα μου έχετε προτείνει εσείς.

Φυσικά όλα αυτά θα είναι δωρεάν και θα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Επειδή δεν ξέρω αν αυτό θα έχει ανταπόκριση θα ήθελα τη γνώμη σας ώστε αν δω ότι είναι θετική να προχωρήσω στην διοργάνωση του.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ποστάρετε την απάντηση σας στο παρόν ποστ και φυσικά αν έχετε κάποιο θέμα που θα θέλατε να παρουσιαστεί.

Επίσης καλό θα ήταν αυτό να το διαδώσετε και στους φίλους σας ώστε να μπουν και αυτοί να ψηφίσουν και φυσικά να θέσουν το θέμα τους

Φιλικά

Αντώνης

Υ.Γ Θα παρακαλούσα να έχω τις απαντήσεις εδώ και όχι κάπου άλλου ώστε να τις έχω συγκεντρωμένες σε ένα σημείο

 Share

17 Comments


Recommended Comments

Είμαι μέσα! Αν και δεν ξέρω πόσες στις πόσες φορές θα έχω τη δυνατότητα (ο δικός μου είναι νυχτοπούλι). :)

 

Link to comment

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ! Υπήρξα "μαθητής" σου και στο παρελθόν - όταν έκανες σεμινάρια μέσω μιας γνωστής εταιρίας - και έχω να πω ...

RESPECT THE MVP !!!!

Link to comment

Οι θέσεις δεν είναι περιορισμένες ή μάλλον να το θέσω καλύτερα περιορίζονται από τις δυνατότητες της γραμμής που θα έχουμε στην διάθεση μας καθώς επίσης και από το Live Meeting. Βέβαια υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες αν πχ υπάρχουν 40 άτομα θα είναι λίγο δύσκολο να σας συντονίσω με τις ερωτήσεις αλλά κάτι θα γίνει για αυτό με την κατανόηση όλων ;)

 

Link to comment

Μέσα, μέσα!

 

[thought]Σάββατο βράδυ βέβαια ίσως είναι από τις λίγες μέρες που κάποιοι έχουν την ευκαιρία να βγουν εκτός σπιτιού (επειδή π.χ. κάποιος τους κρατάει τα παιδιά ή επειδή τότε μόνο συντονίζονται οι παρέες), αλλά από την άλλη όποια μέρα και να οριζόταν πάντα κάποιος θα'χε πρόβλημα, οπότε...[/thought]

 

Να ξεκινήσουμε!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...