Jump to content
  • entries
    122
  • comments
    153
  • views
    66866

Exchange 2010 SP1 Personal Archive Mailboxes σε ξεχωριστές Databases


Catastrophic Failure

979 views

 Share

Με την εμφάνιση του Exchange 2010 παρουσιάστηκε η δυνατότητα archive, η οποία μας έδινε την δυνατότητα μεταφοράς του personal archive mailbox στην ίδια βάση με το user mailbox. Αυτό υπήρξε και ένα από τα ποιο σημαντικά limitations της έκδοσης Exchange 2010 RTM. Με τον ερχομό του SP1, το limitations του personal archive mailbox στην ίδια βάση με το user mailbox σταμάτησε να ισχύει και πλέον η δυνατότητα μεταφοράς του personal archive mailbox σε ξεχωριστές βάσεις. Για να επιτύχουμε την μεταφορά ενός personal archive mailbox, θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το SP1 και στο user mailbox και personal archive mailbox.

Έτσι, εάν είστε σε ένα περιβάλλον πολλαπλών server όπου κάποιοι mailbox servers είναι RTM και SP1 και έχετε μεταφέρει έναν χρήστη από SP1 και στη συνέχεια, θέλουμε να χωρίσουμε το personal archive mailbox σε μια ξεχωριστή βάση δεδομένων, βεβαιωθείτε ότι ο server που επιθυμείτε να μετακινήσετε το personal archive mailbox έχει εγκατεστημένο το SP1. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να μετακινήσετε το γραμματοκιβώτιο πίσω σε RTM, πρέπει να μετακινήσετε τόσο το user mailbox και το the personal archive σε ένα RTM Server.

Σημαντική ενημέρωση
Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι, προκειμένου να έχετε υποστήριξη για personal archive mailboxes που βρίσκονται σε ξεχωριστές βάσεις δεδομένων, θα πρέπει και οι δύο mailbox databases πρέπει να βρίσκονται εντός του ίδιο Active Directory Site. Η μόνη εξαίρεση που ένα personal archive θα υποστηρίζεται σε μια βάση δεδομένων σε μια ξεχωριστό Active Directory Site είναι ένα σενάριο failover, όπου το αντίγραφο βάσης δεδομένων αποτυγχάνει και γίνετ activate σε ξεχωριστό server που βρίσκεται σε ξεχωριστό Active Directory site. Αλλά για τις κανονικές συνθήκες, η βάση του user mailbox και του personal archive mailbox θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο Active Directory Site.

Επιπρόσθετες πληροφορίες:

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Άν σου πω ότι μόλις πήρα ενα mail απο ένα συνάδελφο, που φτιάξαμε προχτές ένα Retention Tag και εφαρμόσαμε την Policy σε άλλη Database το οποίο λέει:

Το Archive παίζει SuperB!

V

Link to comment

Πολυ δυνατό χαρακτηριστικό...

Το έχω στήσει και παίζει μια χαρά...

Για τα Office 2007 έχουμε καμια ενημέρωση πως μπορούν αν βλέπουν το Online Archive?

Link to comment

@Corleone : Σύμφωνα με την ομάδα του Microsoft Exchange, η δυνατότητα Exchange Server 2010 Personal Archive στο Outlook 2007 θα αργήσει λίγο. Όπως ανέφερα το patch για το Outlook 2007 Personal Archive αναμένετε στο πρώτο μισό του 2011 (ξέρω είναι λιγάκι απογοητευτικό).

 

@Sotiri: Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

 

Link to comment
Guest Anonymous

Posted

PingBack απόhttp://catastrophicerrors.wordpress.com/2011/05/04/how-to-create-rules-in-owa-2010/

Link to comment
Guest Anonymous

Posted

Καλό μήνα και Χρόνια Πολλά.. Στο παρόν Post θα δούμε κάτι απλό και χρήσιμο για τους χρήστες του Outlook

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...