Jump to content
  • entries
    48
  • comments
    124
  • views
    25682

Teched Europe 2010, Berlin DAY -1


Akladakis

1226 views

 Share

Καλημέρα σε όλους από το κρύο (σχεδόν χιονίζει) Βερολίνο. Φτάσαμε χτες Κυριακή με μία πολύ ωραία πτήση, και γεμίσαμε την πόλη με Ελληνικές φωνές. Όλες οι …platz αντηχούσαν ελληνικά. Είμαστε αρκετοί. Θα μετρηθούμε στο μεσημεριανό της Δευτέρας στα τραπέζια με τις Ελληνικές σημαίες. Οι έλληνες της "διασποράς" είναι και αυτοί εκεί. Επικοινωνήσαμε με όλους και θα βρεθούμε το συντομότερο δυνατόν.

Μετά τον εγκλιματισμό, πήγαμε να γραφτούμε το event (2-3 τρένα αλλάξαμε μέχρι να θυμηθούμε τα σωστά). Σύντομη διαδικασία και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Συνάντηση με όλους τους έλληνες και ευρωπαίους φίλους έξω από το Messe (ο χώρος του event). Σύντομες συζητήσεις και αμέσως φεύγουμε για το MCT Dinner, που διοργανώνει ο γνωστός Ron Bekeelaar. Εκεί κι αν βρήκαμε γνωστούς. Sorlov, Bethany, Tibi, Dobrea, Bodo, Anders, Marco και πολύ άλλοι. Σουηδοί, Γερμανοί, Εγγλέζοι, Βέλγοι, Ελβετοί, Ρουμάνοι, Ολλανδοί.

Είναι προφανές ότι η ελληνική αποστολή MCTs είναι πολύ δυνατή, ήμασταν 6 (Κελαιδίτης, Κατζέλης, Καψαλάκης, Μαρκέλης, Σπανουγάκης, Κλαδάκης) και ο Γιώργος Θρασυβούλου από την Κύπρο. Συζητήσαμε για το MCT Europe και το επόμενο ευρωπαϊκό event , που εμείς προσπαθούμε να έρθει στην Ελλάδα. Θα αποφασιστεί στο επόμενο board meeting, εδώ στο Βερολίνο την Πέμπτη. Συζητήσαμε και για την ένταξη της Κύπρου στο MCT Europe.

Εδώ τελείωσε η -1 μέρα, και είμαστε έτοιμοι για την πρώτη ημέρα του κανονικού event. Μείνετε συντονισμένοι για τα νέα από το πεδίο της μάχης !.

Cloud power και …βλέπουμε.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Nα προσθέσω ότι μόνο την πρώτη μέρα είχαμε περίπου 25 νέα μέλη στο mcteurope. Σήμερα, δεύτερη μέρα , ελπίζουμε σε περισσότερες εγγραφές.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...