Jump to content
  • entries
    49
  • comments
    120
  • views
    20374

MVP 2011 on Lync


gvarakis

2796 views

 Share

Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα.

Και στο δικό μου inbox έφτασε την πρώτη μέρα του χρόνου το e-mail από το [email protected] που με ενημέρωσε για την απονομή στην αφεντιά μου του τίτλου του MVP για το 2011 στο Lync! Η χαρά μου φυσικά ήταν μεγάλη για την τιμή που μου έγινε τόσο κατά την πρότασή  μου ως υποψήφιος MVP, όσο βέβαια και για την δικαίωση (τελικά) αυτών που με πρότειναν.

Θέλω λοιπόν με την ευκαιρεία να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που απαρτίζουν την κοινότητα, και συμμετέχουν με τον τρόπο τους, είτε συνεισφέροντας περιεχόμενο, είτε απλά διαβάζοντας! Γιατί για εμένα τουλάχιστο, η μισή χαρά είναι η συνεισφορά, με κάθε τρόπο στην κοινότητα, είτε αυτό λέγεται χρόνος για δραστηριότητες της κοινότητας, είτε blogging, είτε ότι άλλο. Αλλά η άλλη μισή χαρά, είναι το οτι αυτή η ενέργεια και η αγάπη μας για την τεχνολογία βρίσκει ανταπόκριση σε ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο, για να έρχονται στις εκδηλώσεις της κοινότητας, για να διαβάζουν τις αμπελοφιλοσοφίες μου και ενίοτε να τις σχολιάζουν ή να λένε ένα ευχαριστώ γιατί αυτό που βρήκανε τους βοήθησε σε κάτι που αντιμετώπισαν, ή τους έδωσε το κίνητρο να δοκιμάσουν κάτι που θεωρούσαν μακρινό και απαγορευμένο!

Αυτή είναι η πραγματική αξία της κοινότητας, αυτό είναι που με "φτιάχνει" και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν άνθρωπο, η γνωριμία με τον οποίο ήταν η αφορμή να γνωρίσω την κοινότητα και μέσα από αυτό να γίνω πολύ καλύτερος στη δουλειά μου, αλλά και να γνωριστώ με ανθρώπους που θεωρώ πλέον "αφρό" στο χώρο και το επάγγελμά μας.

Πριν λοιπόν περίπου 2 - 2,5 χρόνια μπαίνοντας σε μια αίθουσα για το σεμινάριο του Active Directory 2003, βλέπω στη θέση του εισηγητή έναν "εύσωμο" κύριο να λούζεται στον ιδρώτα πάνω σε ένα γραφείο και να προσπαθεί (μάταια) να μαζέψει τον ιδρώτα με το (κλασσικό πλέον) μαντίλι! ΔΕΝ θα πω ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν "φτου! τι θα ακούσουμε πάλι...". Χωρίς να πω τίποτα περισσότερο ... Θανάση, κύριε Κλαδάκη, Νάσο, άνθρωπε μαστίγιο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχής που σε γνώρισα!

Και κάτι τελευταίο, μιας που δεν έχω βρει το χρόνο ή τον κατάλληλο χώρο να το γράψω ως τώρα. Καλό το MVP και η χαρά μεγάλη για την τιμή που μου έγινε. Αυτό όμως που πραγματικά με σημάδεψε τον τελευταίο καιρό, ήταν το "χειροκρότημα" στην αυλαία του IT Pro & Dev Connections 2010. Με αυτή την ευκαιρεία, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πήραν μέρος από κάθε πόστο, και μου έδωσαν ο καθένας με τον τρόπο του την ευκαιρεία να πάρω μέρος σε κάτι τέτοιο!

Experience the Community!

 Share

12 Comments


Recommended Comments

Οτι και να πω είναι λίγο !!! Τα θερμά μου συγχαρητήρια Γιώργο !!! Πραγματικά η αξία σου και η συμβολή σου στην κοινότητα είναι ανεκτίμητη !!! Πάντα επιτυχίες !!!

Link to comment

Είναι σχεδόν 3, 5 χρόνια μπορεί και 4, που στο τμήμα μου μπήκε ένας μαλιάς εξυπνάκιας αντιδραστικός να του μάθω Active Directory. Τον άκουγα να μιλάει αργά και βασανιστικά, σχεδόν απο μέσα του, αντίθετος σε ότι έλεγα και σκέφτηκα... εσύ θα γίνεις MVP μια μέρα...

Συγχαρητήρια.

Link to comment

Γιώργο, συγχαρητήρια και καλώς ήρθες στην ομάδα των ελλήνων MVP. Σιδεροκέφαλος και εσύ!

Για τα υπόλοιπα με κάλυψαν οι προλαλήσαντες!

Link to comment

Είναι προφανές ότι η ενασχόληση με την κοινότητα τους έχει κάψει τη μνήμη και κανένας από τους δύο δεν θυμάται πότε πρωτοσυναντήθηκαν. Εγώ απορώ πως δεν βούτηξε ο Νάσος την κοτσίδα τους Γιώργου να σκουπίσει τον ιδρώτα...

 

Μπράβο Γιώργο - θέλουμε και άλλο Lync!

Link to comment

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ως προς το θέμα της ... χρονολογίας ... θα σας παραθέσω την ημερομηνία εγγραφής μου στο Autoexec, η οποία απέχει χρονικά από την κοτσίδα και τον ιδρώτα λίγα λεπτά (ναι στις αίθουσες έχουνε Internet ... ο πόνος του εισηγητή...)

--- 18/5/2008 ---

Αν αυτό δεν είναι 2,5 χρόνια να βρέξει ιδρώτα και να με πνίξει :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...