Jump to content
  • entries
    48
  • comments
    124
  • views
    25649

Blade (runner ???)


Akladakis

1068 views

 Share

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερο πέφτω επάνω σε εγκαταστάσεις ή προτάσεις για εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν blade servers. Μιλάμε για πολύ Blade.

7 blade, 8 blade 14 blade. Και φυσικά για τρελά κόστη. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ (πολλές δεκάδες). Και ο κόσμος ψωνίζει. Μιλάμε για επιχειρήσεις που τους έλεγες να βάλουνε δεύτερο server ή ακόμη καλύτερα επιπλέον μνήμη και πάθαιναν αναφυλαξία. Και καλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το χρειάζονται αλλά πόσοι είναι αυτοί?

Τι έγινε ρε παιδιά, είδαν οι executives το φώς ή απλά οι Blade servers είναι trendy? Πρόκειται μήπως για  status symbol? Kαι ως γνωστόν ότι προσθέτει status το θέλουμε, ασχέτως κόστους, είτε πρόκειται για όχημα είτε για hardware.  

Βέβαια οι παιδικές ασθένειες δεν διορθώθηκαν. Τι εννοώ? Ο τρόπος στησίματος και η εγκατάσταση του software στις περισσότερες περιπτώσεις ακολουθούν την αλάνθαστη μέθοδο του NEXT NEXT. (Μια χαρά μέθοδος είναι αυτή Τάκη μην αγχώνεσαι).

Πύραυλος μηχανήματα, κουτσό το software. Οι ορδές των ανεκπαίδευτων που τα κατέχουν όλα, τώρα και σε blade.blade

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τις περισσότερες blade-περιπτώσεις τις συνάντησα ως θεράπων ιατρός γνωστών νόσων (Serviκή ανεπάρκεια, ρήξη domain, καρκίνος του exchange) και μάλιστα χειρούργος.  Άντε όμως να τα βάλεις με τον Snipes.( τον έχετε δει πως αποκεφαλίζει τους βρικόλακες ?)

Αδέλφια, καλό είναι το blade, ειδικά άμα σου περισσεύσουν τα λεφτά. Αλλά δεν νομίζω ότι μας έλειπε η λεπίδα, η εκπαίδευση αυτού που την κρατάει ήταν πάντα το θέμα.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Σιγά μωρέ μην στείλουν τον μηχανογράφο για εκπαίδευση... Ξέρουν άραγε ότι υπάρχουν και τα προγράμματα ΛΑΕΚ (http://www.systemplus.gr/laek.html)για να πάρει η εταιρία τα λεφτά της πίσω και να ξεστραβωθεί και το προσωπικό?

 

Το μαγαζάκι της γειτονιάς χθες πουλούσε PC, σήμερα έχει τον Τάκη που πάει με το CD στον πελάτη, next-->next και τελειώσαμε.. και μάλιστα πολύ οικονομικά. Κορόϊδο είναι η εταιρία να πληρώσει για μια σωστή μελέτη και εγκατάσταση?

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...