Jump to content
  • entries
    14
  • comments
    10
  • views
    1697

Cool Gadgets for Geeks


Miss Marple

373 views

 Share

Ως γνωστόν, τους υπολογιστές πολλοί εμίσησαν, τα gadgets όμως κανείς! Ούτε καν τα non-Geeks! Οπότε σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό collection από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και… χρήσιμα gadgets που κυκλοφορούν τελευταία στην αγορά. Απολαύστε τα!!!

LaCie’s MosKeyto 4-8-16 GB USB 2.0 Ultra Small Flash Drive

LaCie_MosKeyto_Flash_Drive

Είναι μικρότερο από 20mm και το βάρος του είναι μόλις 10 γραμμάρια. Όταν το συνδέσετε στο laptop σας θα προεξέχει μόλις 6mm κι έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια ότι θα το χάσετε ή ότι θα σπάσει, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά USB flash drives. Και η τιμή του ξεκινάει από περίπου 18$ για τα 4 και 8 BG και φτάνει τα 46$ για τα 16GB.

Easy-2-Pick Wireless Luggage Finder

easy2pick-wireless-luggage-finder

Φεύγετε αεροπορικώς διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι και μετά την άφιξη στον προορισμό σας, περιμένετε καρτερικά τις βαλίτσες σας. Και ενώ βαλίτσες περνούν και περνούν από μπροστά σας, η δική σας δεν εμφανίζεται. Και έχοντας το νου σας στις βαλίτσες, αναρωτιέστε : “ Κι αν κάποιος κατα λάθος πήρε τη βαλίτσα μου? Κι αν δεν βγει η δική μου γιατί κάπου χάθηκε?” Γιατί να ανησυχείτε άφού υπάρχει μία οικονομική λύση που θα σας απαλλάξει από αυτό το άγχος? Αρκετά άγχη δεν έχουμε ήδη στη ζωή μας?

Το Wireless Luggage Finder είναι ένα luggage tag με μοναδικό κωδικό που έχει ενσωματωμένο ένα ασύρματο πομπό και μπαίνει στη βαλίτσα σας. Εσείς από την άλλη πλευρά έχετε μία ασύρματη συσκευή που μοιάζει με μπρελόκ και η οποία θα αρχίσει να αναβοσβήνει και να δονείται μόλις ανιχνεύσει τη βαλίτσα σας στα 20 περίπου μέτρα! Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν είστε στο αεροπλάνο και εωεργοποιείται πάλι αυτόματα ενώ περιμένετε τις βαλίτσες σας. Μπορείτε να προγραμματίστε εώς 5 luggage tags ώστε να ανιχνεύονται από μία συσκευή. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί 100 ώρες και η τιμή του ξεκινάει από τα 25$. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της NAFTALI Inc.

Celluon EvoMouse

Celluon_Evomouse

Μήπως βαρεθήκατε τα παραδοσιακά ποντίκια?? Αν ναι, τότε δείτε αυτό!

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τιμές, που αναμένεται να ανακοινωθούν, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Hands-Free Sandwich Holder- για τρελλά αφοσιωμένα Geeks αλλά και Gamers! Rolling on the floor laughing

Ηands_free_sandwich_holder

Δεν θέλετε να λερώνετε πια το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και τα χαρτιά σας ενώ δουλεύετε ή παίζετε, αλλά η έμπνευση που έχετε δεν σας επιτρέπει να κάνετε ένα διαλειμματάκι για να τσιμπήσετε ένα σαντουϊτσάκι? Κανένα πρόβλημα!! Η λύση είναι το επαναστατικό Hands-Free Sandwich Holder, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν κατάφερα να εντοπίσω αν το προϊόν πραγματικά υφίσταται ή πουλιέται…

The i-Con Bed - This one is for Rich Geeks!! Winking smile

iCon_Bed

Το i-Con είναι το πρώτο κρεβάτι στον κόσμο που σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με τα iPad της Apple! Βγαίνει σε πάνω από 200 χρώματα, έχει ενσωματωμένα ηχεία, ενισχυτή 250 Watt και docking stations για 2 iPad! Η τιμή του κυμαίνεται στα… 20,000$ Disappointed smile και κατασκευάστρια εταιρία είναι η Hollandia International. Βγάζουμε μια πίστα Angry Birds ή Plants vs Zombies πριν πούμε καληνύχτα αγάπη μου??? Smile with tongue out

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...