Jump to content
  • entries
    292
  • comments
    368
  • views
    59872

SQL Saturday Nights - Ενημέρωση


antonch

896 views

 Share

Μόλις έχω τελειώσει το 9ο SQL Saturday Night και μάλιστα σε χρονικό διάστημα συντομότερο από τον αρχικά προγραμματισμένο. Αίτια για αυτή την συντόμευση ήταν κάποια παλικάρια τα οποία είχαν σαν σκοπό όχι να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μου αλλά να κάνουν πλάκα προτείνοντας θέματα σεξουαλικού περιεχομένου και άλλα όμορφα τέτοια πράγματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πρώτον να με απασχολούν και να μου αποσπούν την προσοχή μου από την παρουσίαση μου και δεύτερο η μαγνητοσκόπηση αυτή να πάει στο καλάθι των αχρήστων. Καταρχήν θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη σε όσους ήταν μέσα στην παρουσίαση αυτή και φάνηκε ο εκνευρισμός μου, ήταν κάτι το οποίο θεωρούσα ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δυστυχώς την παρουσίαση αυτή δεν μπορώ να την ανεβάσω όπως κατεγράφη ή θα πρέπει να υποστεί μεγάλη επεξεργασία ή θα την γράψω μόνος μου από την αρχή, θα αποφασίσω για αυτό το πρωί που θα την δω. Αυτό που όμως είναι σίγουρο ότι θα γίνει είναι ότι πλέον για την αποφυγή της επανάληψης τέτοιων φαινομένων θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διάθεση του link της κάθε παρουσίασης και δεν θα είναι τόσο ελεύθερος όσο είναι τώρα. Λυπάμαι πολύ για αυτό αλλά πραγματικά τα SQL Saturday Nights είναι ένα δημιούργημα μου που δε θέλω να καταστραφεί.

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Αντώνη, εγώ έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το Eventbrite.com για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων, σου το προτείνω να το κάνεις και εσύ, είναι δωρεάν http://eventbrite.com/

 

Λυπάμαι που κάποιοι σπάνε πλάκα με αυτούς που προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς τη γνώση που άλλοι πληρώνονται για να προσφέρουν (και πολλές φορές δεν τη μεταδίδουν κιόλας).

+1000 στον Αντώνη

-99999999999 στους επιτήδειους

Link to comment

δεν θα με σταματήσει αυτό, απλά με στεναχωρεί που θα μπουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις φτωχές μου γνώσεις σε μια διαδικασία άλλη

Link to comment

Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το που θα παρακολουθω το SQL Saturday Nights αρκει να υπαρχει η δυνατοτητα οπως αναφερατε να προσφερετε η "γνωση" σε ολους εμας.

Σ'ευχαριστουμε πολυ οπως και να χει...

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...