Jump to content
  • entries
    48
  • comments
    124
  • views
    25647

WS 2008 Launch + MVP award


Akladakis

2292 views

 Share

Η επίσημη παρουσίαση του Windows Server 2008, που έγινε στις 31 Μαρτίου στο Intercontinental ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το “επιτυχία” δεν το λέω έτσι για να το πω, ούτε επειδή μίλησα σε αυτό, αλλά το συνομολόγησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, διοργανωτές, ομιλητές αλλά κυρίως το κοινό που παρακολούθησε.

Δέχτηκα δεκάδες emails, τηλεφωνήματα αλλά και απευθείας επαφές με πολύ καλές εντυπώσεις από το event. Ακόμη και ο Μήτσος που είδε το event online μέσω Internet, πέραν του γεγονότος ότι δεν γούσταρε που τον ανέφερα σαν παράδειγμα στο P2V, έκανε σχεδόν θετικά σχόλια.

(Ενδεικτικά αναφέρω μερικά: ποιος σου είπε να πεις το όνομα μου, τι μπιιιιιιπ ήταν αυτα που έλεγες για την κοκκινη φανέλα, δεν φαινόσουν καθόλου, είσαι πολύ χοντρος κάνε διαιτα, δεν θα σε πληρώσω την πρώτη του μηνός ...ναι είναι και ο ταμίας μας.)

Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση, και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω παραβρεθεί σε πιο ψαρωτικό event. Προβολείς, γιγαντοοθόνες, συντονισμός, χλιδή. Μιλάμε για τρομερή οργάνωση. Μπράβο και στο τεχνικό προσωπικό, μπράβο και στα παιδιά της MS Hellas που λιώσανε. Μάνο, Μάρθα, Ελένη , Πάνο, Μάνο κρητίκαρε, Νίκο, Λία και άλλοι τόσοι που συγνώμη που δεν ξέρω τα ονόματα σας , μπράβο σε όλους. Μπράβο και στους ήρωες με τα κόκκινα, μπράβο στα ωραία κορίτσια της υποδοχής , μπράβο και σε όσους μας άντεξαν τόσες ώρες.

Ευχαριστώ πολύ και τους εγκάθετους που είχα τοποθετήσει στο κοινό και χειροκροτούσαν και έκαναν μανούρα όσο μιλούσα, ενώ ταυτόχρονα έσπρωχναν τους διπλανούς τους να κάνουν το ίδιο.

Καπάκι στην χαρά μου για το event ήρθε να προστεθεί και άλλη μια χαρά, που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Η MS εισάκουσε τις ενδόμυχες σκέψεις μου, που δεν άντεχα να είμαι ο μόνος moderator του autoexec που δεν είμαι MVP, και μου απένειμε και εμένα το πολύτιμο τίτλο. Ανδρεα, Δημήτρη, Γιώργο δεν σας ζηλεύω πια, σταματάω τις κατάρες.

Κυρίες και κύριοι, είναι αλήθεια είμαι ο 10ος (νομίζω) έλληνας MVP. Ρε συ Τάκη τι όπως o Rivaldo την προηγούμενη αγωνιστική λες ? Καταρχάς εγώ είμαι βαμμένος ολυμπιακός και αυτός βγήκε για ένα παιχνίδι ενώ εγώ είμαι για ένα χρόνο.

Ο τομέας στον οποίο πήρα τον τίτλο του MVP είναι ο Exchange πράγμα άδικο διότι η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες ώρες μου στον υπολογιστή τις έχω περάσει σε παιχνίδια στρατηγικής καθώς και στην επανεγκατάσταση Vista.(καλά είπαμε, με το SP1 το εργαλείο είναι άλλο πράμα, πετάει).

Τέλος θέλω να αποκαταστήσω και μια παρεξήγηση που έγινε κατά την γνώμη μου στο event. Όταν μιλάμε για virtualization στην Ελλάδα, χωρίς να θέλω να μειώσω και άλλους που προσπαθούν, μιλάμε για Αλεξόπουλο και λοιπές δυνάμεις που έχουν φτύσει αίμα στην Vivartia ώστε σήμερα να διατηρούν 3ψηφιο αριθμό server σε virtual machines. Alexopoulos for Virtualization Evangelist!!! (κι ας μου έσβησε κατά λάθος το πρώτο μου άρθρο σε αυτό το Blog)

 Share

10 Comments


Recommended Comments

Ο Μήτσος δεν μπορεί να γράψει μόνος του το σχόλιο, γιατί δεν γουστάρει τα forum Κλπ. Οπότε το γράφω εγώ:

Τι MVP και ...... Εδώ δεν μπορεί να φτιάξεις το msn του ανηψιού μου που κόλησε ιό. Θα πώ στον Bill οτι τους δουλεύεις όλους.

Link to comment

Νάσο, Συγχαρητήρια για την παρουσίαση, δεν ήμουν παρών αλλά έμαθα ήσουν άριστος..., συγχαρητήρια και για τον Τίτλο του MVP. Keep Walking.

 

Όμως πολύ MS ρε αδερφε, δοκίμασε και τίποτα άλλο...

 

 

Link to comment

Ναι, είσαι ο δέκατος MVP. Επιτέλους διψήφιος αριθμός στην Ελλάδα και επιτέλους και δεύτερος non-developer/SQL MVP!

Link to comment

Νάσο ήσουν άπαιχτος. Ο συνέταιρος μου ήταν στην δίπλα αίθουσα και έχασε την εμπειρία. Που μπορούμε να βρούμε το video με την ομιλία σου;

 

thanx.

Link to comment

beglis σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Πιστευω οτι θα κυκλοφορήσουν τα video γιατί προβάλονταν και live. Αλλά όπως καταλαβαίνεις τέτοιες ομιλίες που δεν είναι αυστηρά τυπικές είναι ωραίες εκείνη τη στιγμή, γιατί ταιριάζουν με το χώρο το χρόνο και την διάθεση των ακροατών. Μετά είναι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. !!!

Link to comment

sotga ευχαριστώ πολύ, αλλά τι να δοκιμάσω, φοβάμαι μήπως με πειράξει. Σοβαρά τώρα στην καθημερινή δουλειά δοκιμάζουμε απ΄ολα Αλλωστε σου υπενθυμίζω οτι παραμένω developer σε εφαρμογές γραμμένες σε informix 4gl και Genero.

Link to comment

Αγαπητέ Κύριε Νάσο. Θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική σας παρουσίαση η οποία ήταν ο λόγος και η αφορμή που ο κόσμος του ΙΤ δεν εγκατέλειψε νωρίτερα το event (άλλωστε είχαμε ήδη φάει) !!! Παρόλο που το κόκκινο μπλουζάκι στην αρχή μας ξενέρωσε (το κίτρινο είναι της μόδας - ΑΕΚ) τελικά όλοι διαπιστώσαμε οτι μπροστά μας είχαμε έναν απο τους ΗΡΩΕΣ του event. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι...

Link to comment

Καλησπερα Αγαπητε Νασο.

 

Καταρχην να ζητησω δημοσια συγνωμη που αργησα να απαντησω στο σχετικο σχολιο που αναφερεις σχετικα με το Virtualization στην Vivartia.

 

Θα ηθελα να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και την αναφορα σου ,με τιμα το γεγονος οτι ενας συναδελφος βλεπει τον κοπο και την δουλεια που γινετε, και αυτο πιστευω ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη.

 

Επισης αισθανομαι την αναγκη να σε συγχαρω για την Ομιλια σου στο Event.

 

Ειναι ομορφο οταν βλεπεις να μιλανε ανθρωποι οχι με ξυλινη γλωσσα, αλλα με πραγματικη ουσια , που απορεει απο την δουλεια και εντονη εντριβη με το αθλημα.

 

Επισης συγχαρητηρια για το MVP, οπως αναφερε ο συναδελφος Keep Walking!!

 

Με εκτιμηση.

 

Ιωαννης Αλεξοπουλος.

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...