Jump to content
  • entries
    292
  • comments
    368
  • views
    59827

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ from SQL Saturday Nights


antonch

319 views

 Share

Αν και έχω αρκετό καιρό να διοργανώσω ένα SQL Saturday Night, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτά δεν σταμάτησαν όπως ακούστηκε. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησαν κάπως απότομα αλλά έπεσε αρκετή δουλεία που δεν είχα την ευκαιρία να προετοιμαστώ για νέο. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάνω ένα προς το τέλος του επόμενου μήνα όπου κάπως ξαλαφρώνω από δουλειά αλλά μάλλον χαμένο θα πάει καθώς θα είναι αρκετοί σε διακοπές και είναι δύσκολο σαββατόβραδο να είναι κλεισμένος κάποιος μέσα.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη ξανά, δυναμικά και με περισσότερα θέματα τα οποία θα ετοιμάσω όλο το καλοκαίρι. Εξάλλου έχω να σας πω πολλά και για τον επόμενο SQL Server. Και τώρα έχω αλλά επειδή ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τι μπορώ να μοιραστώ μαζί σας καθώς υπάρχει το NDA, δεν μπαίνω σε αυτό το ρίσκο. Μόλις το τοπίο ξεκαθαρίσει θα σας έχω πολλά ωραία πράγματα να σας πω και ίσως να έχω και καλά νέα σχετικά με ένα feature που έχει ο SQL Server  σε σχέση με την Ελληνική γλώσσα. Ασκώ πιέσεις ελπίζω να τα καταφέρω.

Ακόμα θα ήθελα για μια ακόμα φορά να τονίσω το τι προσπαθώ να κάνω μέσω των SQL Saturday Nights. Αυτός δεν είναι άλλος από το φέρω τον κόσμο κοντά στο SQL Server. Δεν είναι δυνατόν σε όσα θέματα αναλύω να μπαίνω σε μεγάλο βάθος. Σκοπός μου είναι να δίνω όλα όσα χρειάζονται για να κάνετε εύκολα την δουλειάς σας. Φυσικά πάντα υπάρχει και το παρακάτω από εκεί που σταματάμε αλλά πρέπει να μπαίνει και ένα φρένο ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλους να μαθαίνουν κάτι το οποίο να χρησιμοποιείται σαν σκαλοπάτι γερό ώστε να έχουμε σταθερό βήμα και όχι αυτό να τρέμει. Φυσικά καταλαβαίνω και αυτούς που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα σε βάθος. Αλλά και αυτό είναι κάτι σχετικό.

Όπως και να έχει όμως εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και ραντεβού το Σεπτέμβρη όσον αφορά τα SQL Saturday Nights, γιατί blog post θα έχουμε ;-)

/*antonch*/

 

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...