Jump to content
  • entries
    34
  • comments
    46
  • views
    25492

WPC 2011 Day1 Highlights


pkouris

813 views

 Share

Σήμερα ξεκίνησε στο Los Angeles το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Microsoft (WPC) . Φέτος είναι τέταρτη χρονιά που συμμετέχω και η εμπειρία είναι ακόμα μια φορά φανταστική !!!

Πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη μέρα, σχεδόν 15.000 συνεργάτες κατέκλεισαν το Staples Center στο Los Angeles για το keynote session που οι ομιλητές ήταν, Steve Ballmer, Tami Reller, και Jon Roskill .

Το άνοιγμα έκανε ο Roskill κάνοντας αναφορά στο οικοσύστημα συνεργατών το οποίο αποτελείται από 640.000 partners με σχεδόν 15.000.000 υπαλλήλους και με 640billion dollars revenue !!!!

O Steve Ballmer ανέφερε ότι μόνο πέρυσι πουλήθηκαν 350.000.000 windows 7 και είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος “You might compare that with some other guys who are in the 20 million range. Now 20 million is too much, but the last time I checked, 350 was a lot more than 20.” Επίσης θα περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, με το Xbox και το Kinect, θα ξεχάσουμε ακόμα και τα control της τηλεόρασης . Είδαμε Live demo , να μιλάνε στο Xbox και να ψάχνει στο bing, να δείχνει φωτογραφίες, να αναζητεί παιχνίδια, μέχρι και live TV. Έχουν γίνει συμφωνίες για tv στο Xbox …. Το φθινόπωρο έρχονται τα μαγευτικά features Surprised smile

Είδαμε live demo το integration του Bing με το facebook και τον τρόπο που κάνει πολύ πιο έξυπνες αναζητήσεις και ακόμα και με προσωποποιημένο περιεχόμενο ανάλογα με Likes of friends στο facebook. Στο demo έγινα συγκρίσεις με την ανταγωνιστική μηχανή αναζήτησης Google και πραγματικά τα αποτελέσματα του bing ήταν πολύ καλύτερα.

Ο Renner ευχαρίστησε του συνεργάτες εμάς τους συνεργάτες που κάναμε τα windows 7 το fastest-selling λειτουργικό στην ιστορία της ανθρωπότητας. Επίσης είδαμε και το “γνωστό” video των widows 8 .

Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα βγει το Microsoft Dynamics Erp στο cloud και η beta της καινούργιας version του Windows Intune

Και η μεγάλη επιτυχία του Office 365 δεν θα μπορούσε να λείπει. Μόλις δυο βδομάδες μετά το General Availability και περισσότεροι από 50.000 οργανισμοί είναι στο Office 365 το οποίο μεταφράζεται σε μια εταιρία ανά 25 δευτερόλεπτα !!! Ο Ballmer ανέφερε ότι μια στις πέντε επιχειρήσεις του Fortune 500 χρησιμοποιούν Microsoft Online Services.

Το Keynote μπορείτε να το δείτε και από εδώ

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...