Jump to content
  • entries
    122
  • comments
    153
  • views
    66938

Released: Update Rollup 5 for Exchange Server 2007 SP3


Catastrophic Failure

589 views

 Share

number_5Νωρίς σήμερα, η ομάδα του Exchange CXP έκανε release το Update Rollup 5 για τον Exchange Server 2007 SP3 το οποίο είναι διαθέσιμο προς λήψη στο Download Center.

Update Rollup 5 για τον Exchange Server 2007 SP3

Το παρόν Rollup περιέχει ένα μεγάλο αριθμό αναφορών των συνεργατών της Microsoft και διαφόρων εσωτερικών αναφορών από τους μηχανικούς της Microsoft, από το πρώτο release RU5. Μερικά από τα fixes που περιλαμβάνονται στο RU5 είναι τα ακόλουθα :

  • DST: New updates for August DST - Exchange 2007
  • 2536695 "Some items cannot be deleted" error message when you try to delete or modify an email message in a public folder in an Exchange Server 2007 environment
  • 2292150 A deleted hyperlink remains in the HTML source of an email message if you create the email message by using OWA in an Exchange Server 2007 environment (article not yet live)

Το Update Rollup 6 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3 έχει προγραμματιστεί να γίνει release τον Απρίλιο του 2012.

Σημείωση για τους χρήστες Forefront:

Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε Forefront, πρέπει να εκτελέσετε αυτά τα σημαντικά βήματα από τη γραμμή εντολών «command line» στο Forefront directory πριν και μετά τη διαδικασία της εγκατάστασης του rollup. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν αυτά τα βήματα, τα Exchange services για το Exchange Information Store και Transport δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν. Θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το Forefront μέσω «fscutility /disable» προτού εγκαταστήσετε το patch και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το ξανά μετά την εγκατάσταση του patch με την εκτέλεση της εντολής «fscutility /enable» να ξεκινήσει και πάλι μετά την εγκατάσταση.

Source: MSExchange Team

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...