Jump to content
  • entries
    91
  • comments
    177
  • views
    3251

Καυτό καλοκαίρι


atsouch

1252 views

 Share

Ήρθαν και έρχονται ακόμη καταπληκτικές συσκευές με Windows Mobile. Ξεχάστε την παλιά (καλή) εποχή του debugging στο λειτουργικό και το ψάξιμο για χρήσιμες εφαρμογές. Τα περισσότερα νέα smartphones έχουν προεγκατεστημένα τα περισσότερα από αυτά που θα χρειαστείτε και μόνο αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές. Και βέβαια δεν συζητάμε για την Today screen όπου εδώ οι κατασκευαστές συναγωνίζονται για την πιο εντυπωσιακή αλλά παράλληλα εύχρηστη εμπειρία.

x1sideopen171web.gifΛοιπόν, από την Sony Eriscsson έχουμε το πολυαναμενόμενο Xperia X1, ένα εντελώς business smartphone και το πρώτο της εταιρείας με Windows Mobile. Πάρτε μια πρώτη ιδέα στα ελληνικά από το myphone.gr: http://www.myphone.gr/devices/preview-326.html. Πολλές πληροφορίες θα βρείτε και στο Sony Ericsson X1 White paper και βιντεάκι εδώ: http://www.theunwired.net/?item=videoview-hands-on-with-the-sony-ericsson-xperia-x1-windows-mobile-6-1-smartphone. Το XPERIA X1 έχει Microsoft Windows Mobilereg_image.gif 6.1, οθόνη 800x480 pixel WVGA touchscreen, ένα "wide-pitch full QWERTY" πληκτρολόγιο, WiFi, A-GPS, FM radio, κάμερα 3.2 megapixel και 400MB ελεύθερη μνήμη όλα σε μεταλλική "συσκευασία". Για το πληκτρολόγιό του βέβαια οι απόψεις διίστανται αλλά υπάρχουν διάφορα γούστα. Κάποιοι λένε ότι μπορούν να πληκτρολογήσουν στο iPhone ;)

image162.pngΑπό την Samsung ήρθε και στην Ελλάδα (με λιγότερα από 500 ευρώ παρακαλώ) η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου (και προσωπική επιλογή μου) smartphone i600 αλλα με 320x320 touch οθόνη και stylus πλέον (πέρα από το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο), το SGH i780. 624 MHz επεξεργαστή, 3G UMTS 2.1GHz και HSDPA, A-GPS, ένα νέο touchpad (και mouse cursor στην οθόνη!), κάμερα 2 megapixel, Bluetooth 2.0 και WiFi σε βάρος μόνο 120 γρ. Διπλή μπαταρία και desktop φορτιστή όπως πάντα. Review: http://www.mobiletechaddicts.com/2008/06/22/review-samsung-sgh-i780-windows-mobile-phone/ και φωτογραφίες και videos: PHOTOVIEW: Samsung SGH-i780 Windows Mobile 6 Pocket PC Phone [uPDATE], VIDEOVIEW: Samsung SGH-i780 - Hardware, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i780 - Device Comparison, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i780 - A-GPS functionality, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i780 - Optical Joystick, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i780 - 320 x 320 Touchscreen

Samsung SGH-i900Καπάκι θα έρθει το SGH i900 Omnia για πιο lifestyle καταστάσεις. PHOTOVIEW: Hands-on with the Samsung SGH-i900 OMNIA Windows Mobile Smartphone, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i900 Omnia Hardware Hands-on, VIDEOVIEW: Samsung SGH-i900 Omnia GUI and Software Hands-on Πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σημείο που ορισμένοι το ονομάζουν iPhone Killer (αλλά αυτό το ακούμε από πέρσι) όπως ενσωματωμένη μνήμη 16 GB (!) εκτός από τια microSDHC καρτούλες, 400x240 οθόνη fingerprint reader κλπ.

Samsung i200Υπάρχει άλλο ένα smartphone από την Samsung που έχει ανακοινωθεί και έχει περάσει στα ψιλά, το i200, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έρθει στα μέρη μας. Windows Mobile 6.1, HSDPA, οθόνη 2.3-inch QVGA, κάμερα 2 megapixel, Bluetooth και ένα "light sensor" που μειώνει την φωτεινότητα του LCD αυτόματα και κερδίζεις σε χρόνο μπαταρίας., Δυστυχώς δεν έχει WiFi αλλά πόσα είναι και τα hotspots στην Ελλάδα;

Για την HTC και το άπαιχτο Touch Diamond έρχεται άλλο post. Μαζέψτε χρήματα, πουλήστε την παλιά σας συσκευή και τρέξτε στα μαγαζιά...

 Share

8 Comments


Recommended Comments

"μένεις με τα 4GB"

 

...έχουμε καλομάθει; Για τηλέφωνο μιλάμε, έστω και smartphone. 'Ασε που έχεις και το Skydrive με άλλα 5GB ;)

Link to comment

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για το Touch Diamond Pro. Όταν θα ξέρουμε, θα σας πω (δλδ. θα το έχετε ήδη διαβάσει σε κάποιο ενημερωμένο site του χώρου όπως το www.mobilityclub.gr).

Link to comment

... Καλησπέρα,

Δεν άντεξα και ρώτησα στη πηγή.

The HTC Touch Pro will be available in the Greek market on September.

 

Best regards,

HTC/iGO Support Team

 

Αμέσως μετά από τα μπάνια του λαού !!!

Ανδρέας

Link to comment

Pro και ξε-pro δεν μπορώ να περιμένω.

Σε 3 ημέρες θα έχω το διαμάντι στα χέρια μου.Οπότε θα σας πω περισσότερα.

Link to comment

Το πήρα, το πήρα

Ειναι πολύ ωραίο, αν και πρέπει να συνηθήσεις την αίσθηση του απόλουτου touch αλλιώς παίρνεις τηλ τον κόσμο μέσα στην νύχτα καταλάθος.

Τώρα στα πλεονεκτήματα:

1. Τραβάει video,

2. έχει κάμερα μπροστά για βιντεοκλήση

3. στελνει MMS

4. Συγχρονίζει Notes

5. κάνει copy paste...

Τι λέτε όλα τα κινητά το κάνουν? Ρωτήστε τους κατόχους του iPhone

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...