Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77072

Live from Redmond, WA: Windows 8 Consumer Preview is available for download


spanougakis

659 views

 Share

Ύστερα από μια εξαντλητική εβδομάδα στο Λονδίνο όπου συνεργάστηκα με κάποιο εκπαιδευτικό κέντρο διδάσκοντας τον πλήρη κύκλο των courses για virtualization, ξανά στα αεροδρόμια για το Seattle.

WP_000274

Με ενδιάμεση στάση στο Heathrow, το μεγάλο 747 με περιμένει για να με μεταφέρει στην άλλη πλευρά της Αμερικής, στα παράλια του Ειρηνικού. Το ταξίδι από το Λονδίνο στο Seattle κρατάει 9 ώρες και δυστυχώς αυτές οι ώρες δεν περνάνε και πολύ εύκολα.

_DSC8299

WP_000298

Όπως προφανώς καταλάβατε, βρίσκομαι στο Redmond στα κεντρικά της Microsoft, όπου συμμετέχω στο MVP Global Summit 2012, το κορυφαίο event για τους Microsoft MVPs. Χθες και σήμερα παρακολούθησα μια σειρά από παρουσιάσεις του Product Group του Active Directory, σχετικά με ότι καινούριο θα μας φέρει ο Windows Server 8.

Λόγω του Non-Disclosure Agreement δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα ακόμα, αλλά το συνταρακτικό σημερινό γεγονός είναι ότι η Windows 8 Consumer Preview είναι διαθέσιμη για download και μπορείτε να την βρείτε εδώ:

Windows 8 Consumer Preview ISO images

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε επόμενο post, αφού συναντήσαμε και κάποιους ενδιαφέροντες συναδέλφους από όλο τον κόσμο, συζητήσαμε μαζί τους και ανταλλάξαμε απόψεις.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...