Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49866

Office 2010 “Getting Started” Προφύλαξη Οθόνης


philippe

705 views

 Share

Office 2010 “Getting Started” Screensaver

Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για το Office 2010 ακόμα; Προσπαθούμε να το μάθουμε ψάχνοντας για συμβουλές και οδηγίες στο διαδίκτυο;

Η λύση βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην οθόνη μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε το Office 2010 “Getting Started” Screensaver (Προφύλαξη Οθόνης). Τι κάνει; Αυτός ο δωρεάν Screensaver (Προφύλαξη Οθόνης) κατεβάζει σύντομες συμβουλές χρονικής διάρκειας 60 – 90 δευτερολέπτων από το Office.com, και τα εμφανίζει όταν δεν χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας. Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε συμβουλές για τη χρήση του Office 2010 ακόμα και όταν δεν δουλεύουμε στον υπολογιστή μας.

Επίσης, υποθέτουμε ότι μας αρέσει μία συγκεκριμένη συμβουλή, ένα απλό κλικ μας μεταφέρει στην τοποθεσία ιστού για να ξαναδούμε το video, όπως και παρόμοια video, όπως και να διαβάσουμε ένα άρθρο για να μάθουμε περισσότερα.

Κάντε ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί για να κατεβάσετε το Office 2010 Getting Started Screensaver.

downloadnowx.png

Αφού το κατεβάσουμε, εκτελούμε το ScreensaverSetup.exe για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Θα μας ζητηθεί να εγκαταστήσουμε το Microsoft .NET Framework 4.0, σε περίπτωση που δεν το έχουμε ήδη εγκατεστημένο. Απλώς πατάμε στο κουμπί Install (Εγκατάσταση) για να συνεχίσουμε.

0112.jpg

Αφού εγκατασταθεί το Microsoft .NET Framework 4.0, μας ζητείτε να συμφωνήσουμε με τους Όρους Χρήσης (License Agreement), και έπειτα πατάμε στο κουμπί Next (Επόμενο) για να εμφανιστεί ο Οδηγός Εγκατάστασης του Office 2010 Screensaver.

0512.jpg

Τελείωσε, ο Office 2010 Screensaver έχει εγκατασταθεί.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχουμε κάνει στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), την επόμενη φορά που δεν θα χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας και ξεκινήσει η Προφύλαξη Οθόνης (Screensaver), θα μας ενημερώνει με χρήσιμες συμβουλές όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Εάν θέλουμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις για το Office Screensaver, θα πρέπει να μεταφερθούμε στον Πίνακα Ελέγχου (Control) και από την κατηγορία Εμφάνιση (Appearance), Οθόνη (Screen) να επιλέξουμε Αλλαγή Προφύλαξης Οθόνης (Change Screensaver).

Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Ρυθμίσεις Προφύλαξης Οθόνης (Screen Saver Settings) όπου πατάμε στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settigns), όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

096.jpg

Οι επιλογές για το Office 2010 Screensaver εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα, όπου μπορούμε να ρυθμίσουμε τις Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων (Notification Settings) και την Διαφάνεια (Transparency) που θα έχουν οι ειδοποιήσεις της επιφάνειας εργασίας.

107.jpg

Πώς δουλεύει; Έχουν κωδικοποιήσει τη προφύλαξη οθόνης έτσι ώστε να τραβάει video από μία τροφοδοσία RSS. Με αυτόν τον τρόπο οι συμβουλές είναι πάντα φρέσκιες.

Όταν επιστρέψουμε στον υπολογιστή μας και παρακάμψουμε την προφύλαξη οθόνης, μία μικρή αναδυόμενη συμβουλή εμφανίζεται στην οθόνη μας, ενημερώνοντάς μας ότι μπορούμε να κάνουμε κλικ πάνω της για να μάθουμε περισσότερα, όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

117.jpg

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...