Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76991

Μυστικότητα γύρω από μια νέα ανακοίνωση της Microsoft…


spanougakis

847 views

 Share

Ενώ εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε …τον πόνο μας για τις επικείμενες εκλογές, φαίνεται ότι κάτι μαγειρεύεται στο Redmond. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, αρκετοί δημοσιογράφοι σχετικοί με την τεχνολογία και την πληροφορική, έχουν προσκληθεί για μια “ειδική” εκδήλωση στο Los Angeles.

Το κείμενο αυτής της ειδικής πρόσκλησης που έχει σταλεί ήταν κάπως έτσι: “Σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση στο Los Angeles την Δευτέρα 18 Ιουνίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε συμμετοχή άμεσα. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ.”

Να που ξαφνικά δημιουργεί αγωνία και ενδιαφέρον η Microsoft με τις ανακοινώσεις της, κάτι που ήταν προνόμιο των “μήλων”… Περί τίνος πρόκειται όμως, τι θα δείξει η Microsoft τη Δευτέρα;

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Κάποιοι υποθέτουν ότι ίσως να δείξουν μια καινούρια ταμπλέτα που να βασίζεται στο X-box. Ή ίσως ένα καινούριο tablet σε συνεργασία με την Barnes & Noble, για να έχουμε και κάτι που να μοιάζει με το Kindle. Η υποψία για ένα Nokia tablet που θα φοράει Windows 8 έχει ήδη χάσει τους οπαδούς της αφού έχει διαψευσθεί ελαφρά (αν και υπήρξαν σχετικά άρθρα όπως αυτό: http://www.wpcentral.com/ny-times-monday-microsoft-will-unveil-their-own-tablet-will-take-ipad).

Σοβαρή πιθανότητα είναι η ανακοίνωση μιας νέας υπηρεσίας για το X-box, αφού έχουν διαρρεύσει ήδη σενάρια εξαγοράς της εταιρίας Hulu (http://www.hulu.com/) από την Microsoft. Η Hulu προσφέρει τηλεόραση και video μέσω streaming, οπότε ίσως μπορεί να “δεθεί” με την νέα υπηρεσία X-box TV. Εγώ πάντως θα προτιμούσα κάτι σχετικό με tablets και Windows 8 για να είμαι ειλικρινής… Υπομονή μέχρι την Δευτέρα, εκτός από τα αποτελέσματα των εκλογών ρίξτε και καμιά ματιά στα sites τεχνολογικών ειδήσεων…

Και μην ξεχνάτε: την Τετάρτη 20 Ιουνίου έχουμε το 42ο Autoexec.Gr Community Event με καυτές παρουσιάσεις για τον Windows Server 2012, ενώ θα δοκιμάσουμε να μεταδώσουμε τις παρουσιάσεις και με Live Meeting, για όσους βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης (είπαμε θα δοκιμάσουμε, ελπίζοντας ότι θα το καταφέρουμε). Δηλώστε συμμετοχή στη διεύθυνση http://42autoexec.eventbrite.com και σας περιμένουμε.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα το team του AutoExec θα συμμετάσχει στην Microsoft TechEd Europe 2012, ενώ ο υποφαινόμενος θα παρουσιάσει ένα session σχετικά με τις 2 νέες εξετάσεις για το Office 365, http://europe.msteched.com/Sessions?q=spanougakis. Ταυτόχρονα θα σας μεταφέρουμε και τα τελευταία νέα γύρω από τα Windows 8 και τον Windows Server 2012 και με φωτογραφικό υλικό φυσικά. Stay tuned.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Τελικά η μυστική εκδήλωση της Microsoft στο Los Angeles αποκάλυψε κάτι σχετικό με τα νέα Windows 8: έρχονται

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...