Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49962

Πώς να Διαγράψουμε Όλα Τα Αντικείμενα Σε Ένα Φύλλο Εργασίας


philippe

994 views

 Share

How To Delete All Objects At Once In A Spreadsheet

Υποθέτουμε ότι έχουμε γραφήματα και αντικείμενα σε ένα φύλλο εργασίας και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή τους και θέλουμε να τα διαγράψουμε όλα με μία κίνηση. Τι κάνουμε;

Αντί να τα επιλέγουμε ένα, ένα (χρονοβόρα διαδικασία) και έπειτα να πατάμε το κουμπί delete κάθε φορά, υπάρχει μία πολύ πιο γρήγορη διαδικασία εάν ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

Στο tab Κεντρική (Home) και στην περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Επεξεργασία (Editing), επιλέγουμε την εντολή Εύρεση & Επιλογή (Find & Select). Από το πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε την εντολή Μετάβαση Ειδικά Σε… (Go To Special) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

0119.jpg

Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Μετάβαση Ειδικά Σε (Go To Special) όπου ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου αριστερά της εντολής Αντικείμενο (Objects) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα και πατάμε το κουμπί ΟΚ.

0217.jpg

Από τη στιγμή που πατήσουμε το κουμπί ΟΚ, θα παρατηρήσουμε ότι όλα τα αντικείμενα στο φύλλο εργασίας μας είναι επιλεγμένα.

Τώρα το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να πατήσουμε το κουμπί Delete (αφού αυτό θέλαμε να κάνουμε από την αρχή) και όλα τα αντικείμενα έχουν διαγραφεί από το φύλλο εργασίας μας.

0313.jpg

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video για το πώς μπορούμε να διαγράψουμε όλα τα αντικείμενα σε ένα φύλλο εργασίας ταυτόχρονα.

Whoever wants to read this post in English can do so by clicking on the icon below.

reading-icon.png

 

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...