Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49868

Εισαγωγή Online Εικόνων Στο Word 2013


philippe

1104 views

 Share

How To Insert Online Pictures in Word 2013

Δεν υπάρχουν τόσες εικόνες στη Συλλογή Clip Art, ή δεν έχουμε τις κατάλληλες εικόνες αποθηκευμένες στον υπολογιστή μας να χρησιμοποιήσουμε;

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πια, γιατί με την Νέα Έκδοση του Office μπορούμε να Εισάγουμε Online Εικόνες (Insert Online Pictures) στα έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και ακόμα σε μηνύματα.

017.png

Όπως όλοι θα γνωρίζουμε, για να εισάγουμε μία εικόνα σε ένα έγγραφο του Word θα πρέπει να επιλέξουμε το tab Εισαγωγή (Insert)και έπειτα να εντοπίσουμε την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Απεικονίσεις (Illustrations). Στην καινούργια έκδοση του Word, στην περιοχή αυτή υπάρχει η εντολή Insert Online Pictures (Εισαγωγή Online Εικόνων).

Όταν επιλέξουμε την εντολή εμφανίζεται το παραπάνω παράθυρο διαλόγου με τις εξής τέσσερις επιλογές από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε για να εισάγουμε εικόνα στο έγγραφό μας:

  • Office.com Clip Art (Royalty-free photos and Illustrations):

Στην περιοχή αναζήτησης του παραθύρου στα δεξιά, πληκτρολογούμε την λέξη κλειδί για την εικόνα την οποία αναζητάμε. Στο παρακάτω παράδειγμα έχω πληκτρολογήσει την λέξη “Snow” (Χιόνι), και αφού την έχουμε πληκτρολογήσει πατάμε το πλήκτρο Enter και αμέσως ξεκινάει η αναζήτηση. Σε λίγα δευτερόλεπτα τα αποτελέσματα από την λέξη κλειδί την οποία πληκτρολογήσαμε εμφανίζονται. Όταν πλοηγούμαστε πάνω από κάθε εικόνα έχουμε και μία περιγραφή της εικόνας στα δεξιά της και στο κάτω αριστερό άκρο του παραθύρου.

0213.jpg

Μπορούμε να πατήσουμε πάνω στον μεγεθυντικό φακό για να προεπισκοπήσουμε την εικόνα μεγαλύτερα όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα. Αφού αποφασίσουμε για το ποια εικόνα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μπορούμε να κάνουμε ένα διπλό κλικ πάνω της ή να χρησιμοποιήσουμε το κουμπί Insert (Εισαγωγή) στο κάτω δεξιό άκρο του παραθύρου. Η εικόνα εισάγεται κατευθείαν στο έγγραφό μας.

Εάν δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των εικόνων από τον πάροχο του Office.com. Clip Art, μπορούμε να επιλέξουμε την εντολή Back To Site (Πίσω Σε Τοποθεσίες Ιστού) που βρίσκεται στο πάνω αριστερό του παραθύρου για να αναζητήσουμε εικόνες αλλού.

0311.jpg

  • Bing Image Search (Search the web) – (Μηχανή Αναζήτησης Εικόνων του Bing): Χρησιμοποιούμε την ίδια διαδικασία που περιγράφηκε πιο πάνω και με τη Μηχανή Αναζήτησης Εικόνων του Bing όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω εικόνα.

0411.jpg

  • My SkyDrive Account (Ο Λογαριασμός Μου Στο SkyDrive): Στην παρακάτω εικόνα έχω συνδεθεί στο λογαριασμό μου στο SkyDrive, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή, όπου πλοηγούμαστε στον επιθυμητό φάκελο για να εντοπίσουμε την εικόνα που επιθυμούμε χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία. Εάν δεν έχουμε συνδεθεί στο λογαριασμό μας στο SkyDrive θα μας ζητηθεί να συνδεθούμε.

057.jpg

  • Also Insert From (Εισαγωγή Επίσης Από):

Με την επιλογή των δύο πολύχρωμων κουκκίδων στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου Insert Pictures (Εισαγωγή Εικόνων) μπορούμε να συνδέσουμε τον λογαριασμό μας στη Microsoft με τον λογαριασμό μας στο Flickr ακολουθώντας τις οδηγίες. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε εικόνες και από το Flickr.

0610.jpg

Η εντολή Insert Pictures Online (Εισαγωγή Online Εικόνων) είναι διαθέσιμο και στο Excel, PowerPoint, OneNote και Outlook.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με την εντολή Insert Online Pictures:

Whoever wants to read this post in English can do so by clicking on the icon below:

reading-icon.png

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...