Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49958

Σύνδεση του Outlook 13 Με Το Λογαριασμό Μας Στο Hotmail


philippe

1219 views

 Share

Θέλετε να ελέγχετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το λογαριασμό σας στο Hotmail στο Outlook 13; Μαζί με τις Επαφές (Contacts) σας και το Ημερολόγιό (Calendar) σας; Δεν θέλετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τίποτα γιατί σας φαίνεται πολύπλοκο;

Διαδικασία απλή και γρήγορη η οποία περιγράφεται παρακάτω!!!

Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξουμε το tab File (Αρχείο) για να περάσουμε σε προβολή backstage και έπειτα από το πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την κατηγορία Info (Πληροφορίες) από τα αριστερά. Έπειτα κάτω από την περιοχή Account Information (Πληροφορίες Λογαριασμού) από τα δεξιά, επιλέγουμε το κουμπί Account Settings (Ρυθμίσεις Λογαριασμού) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

Account Information

Το παράθυρο Account Settings (Ρυθμίσεις Λογαριασμού) εμφανίζεται και συγκεκριμένα το E-Mail Accounts (Λογαριασμοί E-Mail), βεβαιωνόμαστε ότι το tab E-Mail είναι επιλεγμένο και έπειτα επιλέγουμε την εντολή New (Νέο) όπως εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Account Settings

Το παράθυρο Add Account (Προσθήκη Λογαριασμού) εμφανίζεται και συγκεκριμένα η επιλογή Choose Service (Επιλογή Υπηρεσίας), όπου θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το κουμπί ελέγχου αριστερά της εντολής E-mail Account (Λογαριασμός E-mail) είναι ενεργοποιημένο, και έπειτα επιλέγουμε το κουμπί Next (Επόμενο) που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου όπως εμφανίζεται παρακάτω.

Add Account

Από τη στιγμή που επιλέξουμε το κουμπί Next (Επόμενο), μεταβαίνουμε στο δεύτερο βήμα του οδηγού Auto Account Setup (Αυτόματη Εγκατάσταση Λογαριασμού) όπου ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου στα αριστερά της εντολής Manual Setup or Additional Server Types (Μη Αυτόματη Εγκατάσταση ή Επιπρόσθετοι Τύποι Διακομιστή) και έπειτα επιλέγουμε το κουμπί Next (Επόμενο) όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω.

Auto Account Setup

Στο επόμενο βήμα ενεργοποιούμε το κουμπί ελέγχου αριστερά της εντολής Exchange ActiveSync (Connect to a service such as Microsoft Live Hotmail to access email, calendars, contacts, and tasks) και έπειτα πατάμε πάλι στο κουμπί Next (Επόμενο).

Choose Service

Στο βήμα του οδηγού Server Settings (Ρυθμίσεις Διακομιστή), θα πρέπει να συμπληρώσουμε όλα τα πλαίσια κειμένου με όλες τις πληροφορίες, όπως Your Name (Όνομα), E-mail Address (Διεύθυνση E-mail). Το πιο σημαντικό μέρος για να συμπληρώσουμε είναι η πληροφορία στο πλαίσιο κειμένου δεξιά της εντολής Mail Server που βρίσκεται κάτω από την περιοχή Server Information (Πληροφορίες Διακομιστή) όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε το παρακάτω:

m.hotmail.com

Server Settings

Αφού έχουμε καταχωρίσει όλες τις πληροφορίες απλώς πατάμε στο κουμπί Next (Επόμενο) για να ολοκληρωθεί η σύνδεση του Outlook με το λογαριασμό μας στο Hotmail όπως μπορούμε να δούμε και παρακάτω.

Server Settings

Server Settings

Με αυτά τα απλά βήματα ολοκληρώσαμε τη σύνδεση του λογαριασμού μας στο Hotmail με το Outlook 13 όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα.

Connected To Hotmail

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το video σχετικά με τη ρύθμιση του Outlook 13 ώστε να συνδεθεί με το λογαριασμό μας στο Hotmail.

Whoever wants to read this post in English can do so by clicking on the icon below:

English Version

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...