Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76997

MCSA Windows Server 2012 Accelerated Course στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013


spanougakis

858 views

 Share

iteclogo2.jpg

squarelogo.jpg

Το SystemPlus σε συνεργασία με την ITEC σας προσφέρει την δυνατότητα να εκπαιδευθείτε και να πιστοποιηθείτε στον Windows Server 2012 σε accelerated μορφή αλλά επίσης και σε ειδική τιμή.

Θέλετε να πιστοποιηθείτε αλλά δεν διαθέτετε τον χρόνο; Μήπως παρακολουθήσατε σεμινάρια τα οποία χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθούν; Θέλετε το «κάτι παραπάνω» στην προετοιμασία σας από έναν εκπαιδευτή με εμπειρία σε έργα πληροφορικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό; Τώρα έχετε την δυνατότητα να προετοιμαστείτε για την πιστοποίηση Microsoft Certified Solutions Associate στον Windows Server 2012, παρακολουθώντας τα επίσημα σεμινάρια Microsoft με κωδικούς 20-410, 20-411 και 20-412 σε μόλις 9 ημέρες!

H accelerated μορφή των παραπάνω επίσημων τεχνικών σεμιναρίων Microsoft έχει «τρέξει» ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Σουηδία με μεγάλη επιτυχία, έχοντας πιστοποιήσει μέχρι τώρα εκατοντάδες επαγγελματίες της πληροφορικής.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

“I think this course is excellent. Learned a lot, and great teacher.” Lars O.

“The layout of the faclities are excellent and Chris as the instructor has been extremely informative. I have not worked with Server 2012 and yet I feel that if I was in that situation I would be able to administrate said server after this course.” Jason A.

” Trainer: V-Good (Chris knows his stuff, is a good trainer and is a nice Chap) Facilities: V-Good.” Daniel S.

“Course content was very good. Chris knows his stuff and imparted the knowledge well.” Kim S.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Στις εγκαταστάσεις της ITEC, επίσημου εκπαιδευτικού κέντρου Microsoft, Αγίας Κυριακής 45 & Λεωφ. Αμφιθέας 60 στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

Ημερομηνίες 16 έως 20 Σεπτεμβρίου και 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2013, με ωράριο 9:00-17:00.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο Χρήστος Σπανουγάκης, Microsoft Certified Trainer για 13 χρόνια και Microsoft Most Valuable Professional από το 2008, ο οποίος εκπαιδεύθηκε στον Windows Server 2012 από την ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond, εκπαιδευτής με πάνω από 20.000 ώρες εκπαίδευσης μέχρι σήμερα και IT Consultant σε μεγάλα έργα πληροφορικής. Σίγουρα θα τον έχετε γνωρίσει στα επίσημα events της Microsoft Hellas, σε πολλά από τα οποία είναι κύριος ομιλητής. Ταξιδεύει συχνά και συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Microsoft στο εξωτερικό, κάτι που του επιτρέπει να μεταφέρει αυτή την γνώση στους συμμετέχοντες. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής στην Microsoft TechEd Europe και τον τελευταίο καιρό έχει μόνιμη συνεργασία με εκπαιδευτικά κέντρα στην Ευρώπη, διδάσκοντας τα επίσημα σεμινάρια Microsoft για Windows Server, Active Directory κ.α.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

Το συνολικό κόστος είναι 2.160 ευρώ ανά άτομο (αρχική τιμή 3.105 ευρώ) και περιλαμβάνει το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft ανά συμμετέχοντα, επιπλέον αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό για την καλύτερη προετοιμασία σας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, ενώ περιλαμβάνεται και το κόστος των 3 εξετάσεων για την απόκτηση της πιστοποίησης του MCSA Windows Server 2012.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε άμεσα με το SystemPlus στο 2310 266988 ή με την ITEC στο 210 9484800.

811 b.gif?host=spanougakis.wordpress.com&blog=5779105&post=811&subd=spanougakis&ref=&feed=1

 

Source

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...