Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76987

MCSA Windows Server 2012 R2 special summer offer


spanougakis

866 views

 Share

26/5/2014

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα για την απόκτηση της πιστοποίησης MCSA Windows Server 2012 R2 και παρακολουθήστε τα αντίστοιχα σεμινάρια 20410, 20411, 20412 σε ειδική τιμή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2014. Η τιμή ισχύει για την παρακολούθηση σε αίθουσα, αλλά και για ζωντανή παρακολούθηση e-learning, κάτι που η εταιρία μας παρέχει σε εκπαιδευόμενους από όλη την Ελλάδα.

Τα μαθήματα γίνονται με το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό της Microsoft (MOC) και προετοιμάζουν τους εκπαιδευομένους για την πιστοποίηση MCSA Windows Server 2012 R2.

Το κόστος της εκπαίδευσης μπορεί να χρηματοδοτηθεί από τον πόρο ΛΑΕΚ 0,45% καθώς και από Microsoft Training Vouchers.

Στην αρχική τιμή συμμετοχής στα 3 σεμινάρια γίνεται έκπτωση 20% και σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας από σήμερα μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014, με δυνατότητα πρόσβασης στα labs για πρακτική εξάσκηση όλο το 24ωρο κατά την διάρκεια των σεμιναρίων.

Οι εκπαιδευόμενοι παραλαμβάνουν με την έναρξη των σεμιναρίων το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft, αλλά και επιπλέον υλικό που δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά αλλού, αφού από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πλέον ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης αναπαράγουν πραγματικά σενάρια.

Εκπαιδευτής είναι ο Χρήστος Σπανουγάκης, MCT από το 2000 και MVP σε Directory Services από το 2008. Έχει συμμετάσχει ώς ομιλητής στην TechEd Europe αλλά και σε πλήθος άλλων συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο τιμητικός τίτλος του Microsoft Most Valuable Professional του επιτρέπει να επισκέπτεται τα κεντρικά της Microsoft στο Redmond και να εκπαιδεύεται από το product group του Windows Server, τους μηχανικούς που κατασκέυασαν το προϊόν. Το γεγονός αυτό σας εγγυάται ότι θα παρακολουθήσετε πραγματική εκπαίδευση και δεν θα χάσετε τον χρόνο και το χρήμα σας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να προγραμματίσουμε την εκπαίδευσή σας.

975 b.gif?host=spanougakis.wordpress.com&blog=5779105&post=975&subd=spanougakis&ref=&feed=1

 

Source

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...