Jump to content
  • entries
    16
  • comments
    15
  • views
    2293

VirtualPC + SoftGrid+ -Terminal Service -- Κουβαλωντας μια ολοκληρη εταιρια στο .. τσεπακι μας...


Ioannis Alexopoulos

632 views

 Share

 

Το παρων αρθρο καθως πληκτρολογειτε , εχω 4 Domain Controler , 2 Oracle Server σε Cluster , 2 Applications SoftGrid Servers 2 File Servers και 15 εφαρμογες πληρως λειτουργησιμες στην τσεπη μου σε ενα USB Flash Disk των 64GB... το εχω τοποθετησει σε εναν χωρο με 10 XP Clients, τα οποια δεν εχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ μεσα απο Software , και τα PCs απλα αποκτουν τις εφαρμογες & τα απαραιτητα ShortCuts στο Desktop

 

Οχι δεν εχω παθει καποιο ειδος παρανοιας, απλως μιλαω για την δυνατοτητα να εχεις ενα ολοκληρο Organization σε ενα USB Flash Disk, εκμεταλευοντας τις τεχνολογιες Virtual PC Virtualization & SoftGrid.

 

η συνταγη λειτουργει ως εξης , στηνουμε ολο το Organization σε Virtual PC , με ολα τα Guest συστηματα μας στο FlashDisk , ενα απο τα VMs εχει εγκατεστημενο και το Softgrid Server με τα αναλογα Virtual Applications που χρειαζεται για να δουλεψει ο οργανισμος σωστα.

 

Τα Client τερματικα απλως περιμενουν υπομονετικα να παρουν IP. μολις παρουν εμεις κανουμε Push τον SoftGrid Client στα Τερματικα , αρκει να ανηκουν τουλαχιστον στο ιδιο WorkGroup ουτε καν Join sto Domain, για να μην χρειαστει να τρεξουμε να τα κανουμε Join.

 

Αφου κανουμε Push τον Client, ο SoftGrid Server θα ξεκινησει να στελνει την εφαρμογη στα Τερματικα, ΧΩΡΙΣ να την εγκαθιστα, αλλα απλα τοποθετει τα ShortCuts για το Virtual Application.

 

=========

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

=========

 

Πηγαμε σε εναν χωρο με 10 CLients και παιζουν Production τα τερματικα με 15 ξενες εφαρμογες ΧΩΡΙΣ να πειραχτουν τα ιδια τα τερματικα, ωστε να χρειαζονται Format κατοπιν τις διαδικασιας.

 

το παρωβ σκηνικο λειτουργησε κανονικα για 3 μερες παραγωγης σε ενα περιβαλλον που επρεπε να παιξει και να στηθει σε ενα απογευμα, με αυτην την τεχνολογια επαιξε σε 2 ωρες Final Time , δηλαδη ο χρηστης καθησε και δουλευε Office + Acrobat + 13 ERP Application & Modules σε PC που δεν ειχε τιποτα πριν.

 

Αυτο που προσπαθω να τονισω σε αυτο το "κειμενο χωρις τονους λογω ενθουσιασμου συγγραφης" ειναι μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ εταιρια να ειναι MOBILE στην τσεπη μας!!!

 

Αυτα τα ολιγα

 

 

[email protected] , add me free!!!

Virtualize the Planet Earth

 

 

 

 

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Οι δυνατότητες ειναι τρομερές.

Γιάννη περιμένουμε να μας μιλήσεις και στο event για αυτά τα θέματα.

Ελπίζω να βρεις το δρόμο...

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...