Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76971

Το Ημερολόγιο της TechEd IT Pros 2008: Μέρα 3η


spanougakis

851 views

 Share

Μέρα 3η, 3/11/08, Η TechEd ξεκινά<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Έχουμε συγκεντρωθεί πλέον όλοι οι moderators του AutoExec.Gr και κατευθυνόμαστε προς το κύριο μεγάλο αμφιθέατρο, για να παρακολουθήσουμε την Keynote ομιλία, με ομιλητή τον Brad Anderson, General Manager Management and Services Division της Microsoft. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και κάποια live demos σχετικά με virtualization και Systems Center Operations Management. Το αμφιθέατρο φυσικά είναι γεμάτο από περίπου 5000 IT Pros.

keynote2.jpg

keynote1.jpg

Ακολουθεί η πρώτη ομιλία τεχνικού περιεχομένου του Steve Riley, ενός εξαιρετικού ομιλητή από το τμήμα Microsoft Trustworthy Computing, με αντικείμενο την ασφάλεια και με τίτλο «Do these ten things now or else get 0wn3d

riley.jpg

Αμέσως μετά κάνουμε μια βόλτα στις υπόλοιπες αίθουσες, μεταξύ των οποίων είναι και η αίθουσα HOL (Hands-on Labs), όπου κάποιος μπορεί να κάνει πρακτική με labs σε διάφορα προϊόντα στους εκαντοντάδες υπολογιστές που βρίσκονται εκεί.

handson.jpg

Λίγο πριν πάμε να πιάσουμε «δουλειά» στο Ask The Experts booth, μπαίνουμε στο internet από τους υπολογιστές μας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των μελών του AutoExec.Gr. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχάσαμε….

nasos1.jpg

Η ώρα έχει πάει 6 και μας καλεί το καθήκον. Βρισκόμαστε λοιπόν στο Microsoft Learning stand του Ask The Experts, για να απαντάμε σε ερωτήσεις των IT Pros σχετικά με την διαδικασία της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, αλλά και με οτιδήποτε σχετικό με τα προϊόντα στα οποία εξειδικεύεται ο καθένας μας. Μαζί μας είναι και trainers από άλλες χώρες της Ευρώπης, ενώ στα διπλανά stands παρουσιάζεται ο νέος Internet Explorer 8 και τα Windows 7.

nasos2.jpg

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Μετά από το προηγούμενο ταξίδι μου στην Μάλτα, βρίσκομαι ξανά στο αεροπλάνο για συμμετάσχω στην ευρωπαϊκή

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...