Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    6
  • views
    866

F1rst P0st


herodotosn

532 views

 Share

Γεια,

Εδω ξεκινά ένα blog και το πρώτο ποστ έχει τίτλο που παραπέμπει σε troll απο γνωστό πολύ μεγάλο site (/.)! Ισως γιατί το χιούμορ δεν πρέπει να λείπει απο τη ζωή μας [:)]

Ο τίτλος του blog "Info Overflow" ... παραπέμπει σε αυτό που αισθάνομαι ολοένα και αυξανόμενα, τόσο τραγικά πολλή πληροφορία και content ... αρκεί ένα μικρό μόνο μέρος όλων αυτών για να διασφαλίσει πλήρη ενασχόληση για πολλές ανθρωποζωές (απο το 'ανθρωπομήνες'!). Πέραν αυτού καμιά φορά το ψάξιμο με όλες τις εξελιγμένες μηχανές δεν φέρνει το μαγικό αποτέλεσμα ... και κάπου εκεί μπαίνουν δυναμικά τα communities, τα newsgroups, τα blogs, όχι μεσω μηχανών αναζήτησης αλλά με τη καθημερινή ενασχόλησή μας μαζί τους. Και αυτά με τη σειρά τους τροφοδοτούν και πάλι τις μηχανές!

Ιδού λοιπόν άλλο ένα μικρό νησί στο χώρο αυτό, νησί που πλέον συνδέεται με όλα τα υπόλοιπα (αυτό απο κάποιον που έζησε την προ internet απομόνωση, τα island communities, ok πολλά λέω εδώ προδίδω ηλικίες!). Σαν όλα τα 'παραδοσιακά' blog ελπίζω να αποτελέσει μια μίξη περιεχομένου που κατά βάση θα είναι αναγνώσιμο, μπορεί και προσωπικό καμιά φορά αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά τεχνικό ώστε να συνεισφέρει στην κοινότητα.

Εδω λένε 'παραδοσιακά' ότι 'ο χρόνος θα δείξει'! Και μου ακούγεται αληθινό. Καλά ταξίδια!

 Share

1 Comment


Recommended Comments

καλωςήρθες Ηρόδοτε.

Με χαρά σε υποδεχόμαστε στην κοινότητα των autoexec.gr blogers. Περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα post

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...