Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77119

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας


spanougakis

504 views

 Share

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες της Microsoft Hellas που ήταν παρόντες στις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιήσαμε σχετικά με τον νέο Windows Server 2008. Για όσους δεν γνωρίζουν, πραγματοποιήθηκαν 4 συνολικά εκπαιδεύσεις συνεργατών, από τις οποίες η πρώτη έγινε στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιπες στο αμφιθέατρο "Ηριδανός" στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas στο Μαρούσι.

Συνολικά παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ακούσουμε απόψεις γύρω από τον Windows Server 2008, αλλά και να λύσουμε απορίες σχετικά με την υλοποίηση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του νέου λειτουργικού.

Κάποιες από τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες εδώ, ώστε και εσείς που δεν καταφέρατε να έρθετε, να μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα από τα όσα ειπώθηκαν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και την Microsoft Hellas που μου εμπιστεύθηκε το έργο της εκπαίδευσης των συνεργατών της και έτσι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά πολλούς από εσάς.

Μην ξεχνάτε: δημιουργήστε λογαριασμό στην Κοινότητα του AutoExec.Gr για να συνεργαζόμαστε ενεργά!

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Για να δείτε τα αρχεία των παρουσιάσεων πρέπει να έχετε κάνει Login στο autoexec.gr. Αν δείτε τον χώρο της αρχειοθήκης κενό, είναι γιατί δεν έχετε μπει με το username σας.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...