Jump to content

Frees Point

  • entries
    58
  • comments
    129
  • views
    3652

Vista Ultimate Dreamscenes


frees76

523 views

 Share

Για όσους έχουν βαρεθεί τα κλασικά στατικά wallpaper η Microsoft έχει συμπεριλάβει στην έκδοση Ultimate ένα extra χαρακτηριστικό με το όνομα Windows Dreamscene. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να έχετε ένα βίντεο για wallpaper, είτε κάποιο απο αυτά της που συνοδεύονται με τα Windows Dreamscene, είτε ένα από τα δικά σας. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ένα από αυτά της Microsoft τα οποία είναι καταπληκτικά.

Για να χρησιμοποιήσετε το Windows DreamScene, πρέπει να εκτελείτε τα Windows Vista Ultimate και πρέπει να κάνετε λήψη του Windows DreamScene ως Έξτρα των Ultimate.

Για λήψη και εγκατάσταση του Windows DreamScene

1. Ανοίξτε το Windows Update κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Windows Update.

2. Κάντε κλικ στην εντολή Προβολή διαθέσιμων Έξτρα. Εάν το Windows DreamScene, δεν είναι διαθέσιμο, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Windows DreamScene και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των ενημερώσεών σας.

Για λήψη και εγκατάσταση ενός πακέτου περιεχομένου του Windows DreamScene

Όταν κάνετε λήψη του Windows DreamScene, λαμβάνετε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ως φόντο για την επιφάνεια εργασίας σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη πρόσθετων βίντεο από το Windows Update με τη μορφή πακέτων περιεχομένου.

1. Ανοίξτε το Windows Update κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Windows Update.

2. Κάντε κλικ στην εντολή Προβολή διαθέσιμων Έξτρα.

Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα Έξτρα, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.

3. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Πακέτο περιεχομένου του Windows DreamScene και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση. Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Αφού κάνετε λήψη του πακέτου και το εγκαταστήσετε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Windows DreamScene επιλέγοντας ένα αρχείο βίντεο ως την εικόνα φόντου της επιφάνειας εργασίας σας.

Ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

1. Ανοίξτε το Φόντο επιφάνειας εργασίας κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα κάντε κλικ στον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο στοιχείο Εμφάνιση και εξατομίκευση, επιλέξτε Εξατομίκευση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Φόντο επιφάνειας εργασίας.

2. Στη λίστα Θέση, κάντε κλικ στην επιλογή Περιεχόμενο του Windows DreamScene και, στη συνέχεια, επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας.

Αν το βίντεο που θέλετε δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των εικόνων φόντου επιφάνειας εργασίας, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για να αναζητήστε το βίντεο στον υπολογιστή σας. Όταν εντοπίσετε το βίντεο που θέλετε, κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Το συγκεκριμένο βίντεο θα οριστεί ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας και θα συμπεριληφθεί στη λίστα των εικόνων φόντου επιφάνειας εργασίας.

3. Στην ενότητα Με ποιον τρόπο θα τοποθετηθεί η εικόνα, επιλέξτε τη θέση που θέλετε και, έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί OK.

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...