Jump to content
  • entries
    56
  • comments
    190
  • views
    8765

TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ "MVP"


Vangelis

1435 views

 Share

Κατ αρχάς να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, πρώτα απ όλα υγεία, να έχουμε  κουράγιο, υπομονή για την καινούργια χρονιά που αναμένετε απο την μία δύσκολη, αλλά απο την άλλη πολύ δημιουργική για την κοινότητα.

Ανοίγωντας λοιπόν σήμερα τα mail μου (το κάνουμε και πρωτοχρονιά!) στα junk mail μου βλέπω ένα "Congratulations", λέω τι είναι αυτό viagra ? Αλλά κοιτάω τον αποστολέα και είναι από [email protected] και λέω ωχ, what is this?

Και διαβάζω με μεγάλη μου χαρά πως..

MVPLogo.jpg

 

Dear Vangelis Kapsalakis,
Congratulations! We are pleased to present you with the 2009 Microsoft® MVP Award! This award is given to exceptional technical community leaders who actively share their high quality, real world expertise with others.

Δέν το πίστευα!

Αυτός ο τίτλος είναι για όσους προσπαθούν και βοηθούν την κοινότητα με οποιαδήποτε πληροφορία σε προιόντα της Microsoft. Αλλά σύν της άλλης ενημερώνουν τον κόσμο για τα προιόντα και της υπηρεσίες που μπορούν να αποκτήσουν μέσα απο μια μεγάλη γκάμα προιόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Microsoft. Αυτό το βραβείο είναι η βράβευση της κοινότητας Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι System MVP's αν όχι όλοι είναι οι καρδιά του Autoexec.gr.

Σειρά λοιπόν έχουν όλοι αυτοί, που προσπαθούν μέσα στον τόσο πολύτιμο χρόνο τους, να ενημερώσουν, να βοηθήσουν την κοινότητα, και τους συναδέλφους τους ώστε να υπάρχει μια σχέση αλληλοβοηθείας.Γιατί ο καθένας απο μάς είναι καλός σε κάτι που ασχολείτε, δεν είναι ποτέ δυνατόν να είμαστε οι καλύτεροι σε όλα. Έτσι λοιπόν βοηθώντας ο ένας τον άλλο, ανεβάζουμε το επίπεδο της γνώσης μας, αλλά και μπορούμε να ξεπερνάμε με επιτυχία όποιο πρόβλημα, και απορία υπάρχει πάνω σε κάποιο προιόν είτε της Microsoft είτε εκτός.

Με την ευκαρία λοιπόν που μου δίνετε μέσα από το blog μου αλλά και ώς μέλος της κοινότητας Autoexec.gr θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δάσκαλο μου και "υπεύθυνο" για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα, γιατί άλλο να σε εμπνέει κάποιος και άλλο να το κάνει με το ζόρι, Αθανάσιο Κλαδάκη (Νάσο), για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τόσο για το blog που μου ανέθεσε, όσο και γενικότερα για την συνεργασία μας η οποία έχει γίνει πλέον όχι μόνο επαγγελματική αλλά και φιλική! Βέβαια το autoexec.gr δεν είναι μόνο ο Νάσος αλλά και μία πολύ γερή ομάδα. Με την σειρά θα αναφέρω τον ιδρυτή του autoexec.gr τον Ανδρέα Τσούχλαρη τον οποίο και εκτιμώ ιδιαίτερα, τον Δημήτρη Παπίτση που ξεχνάει τα πάντα, και τον Χρήστο Σπανουγάκη την ψυχή της Θεσσαλονίκης! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρίνα μέσα απο την καρδιά μου για την δυνατότητα που μου δώσατε μέσα από το Autoexec για να βοηθήσω και γώ όσο μπορώ την κοινότητα με όσες γνώσεις έχω αλλά και να συμβάλο  ως ενεργό μέλος για όλα τα events τα οποία κάναμε αλλά και αυτά που έρχονται!

Και ένα μεγάλο βέβαια ευχαριστώ σε όλη την κοινότητα του Autoexec που εκτός από συνάδελφοι έχουμε γίνει και φίλοι οι οποίοι εκτιμούν την δουλειά μου και χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε το Autoexec.

Ειδική μνεία στην πολυαγαπητή Μαρθα Πετροπούλου "Greek Geek Girl" που χωρίς αυτή δεν θα είχαμε όλες αυτές τις συναντήσεις, και τα όμορφα δώρα από την πλευρά της Microsoft. Μάρθα σε ευχαριστούμε για όλα!

Σας ζάλισα ε,? Το ξέρω δεν είμαι στο Μέγαρο Μουσικής για τα βραβεία "IT of the year" αλλά έτσι αισθάνομαι ειλικρινά!

Πιστεύω να μπορώ να ανταπεξέλθω στο βραβείο αυτό και υπόσχομαι περισσότερα post ποιό ποιοτικά, πιο πολλά webcast και ότι άλλο μπορώ να σας δείξω, και να βοηθήσω και γω για την ενημέρωση σας.

Ευχαριστώ,[:)]

V

 Share

12 Comments


Recommended Comments

Συγχαρητήρια! Καλώς ήλθες στην κοινότητα των MVPs και ξεκίνα να ετοιμάζεσαι για τη μοναδική εμπειρία του MVP Summit!

Link to comment

Μπράβο Βαγγέλη, έχεις κάνει πολλή δουλειά και το άξιζες. Έχεις ξενυχτήσει άπειρα βράδυα για δουλειές της κοινότητας και φυσικά αφιλοκερδώς, όπως όλοι μας. Και πάλι συγχαρητήρια!

Link to comment

Φίλε, είσαι ο IT of the year ! Τι δεν κστάλαβες ? Μόνο το μέγαρο λείπει.

Most Valuable Professional !!!!!!!!!!

Η Microsoft αναγνωρίζει πως είσαι ο πιο πολύτιμος επαγγελματίας στον τομέα σου, για την χρονία που πέρασε, και μάλιστα όχι μόνο γιατί αποδεδειγμένα είσαι καλός, αλλά γιατί τις γνώσεις σου τις μοιράζεσαι αφιλοκερδώς με όλους μας και βοηθάς όποιον έχει απορίες.

Αυτό είναι το πνεύμα του autoexec.gr.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφέρω πως και ο leader του autoexec, o Ανδρέας, ο atsouch, ξανα-μανα για πολλοστή φορά βραβεύτηκε με τον ίδιο τίτλο στον τομέα των Windows Mobile. Δίκαια λοιπόν φέρει τον τίτλο του Πατριάρχη των ελλήνων MVP. :)

 

Link to comment

Μπράβο Βαγγέλη και απο μένα!

 

Να υπενθυμίσουμε ξανά ότι ο τίτλος δεν μπορεί να αποκτηθεί με εξετάσεις, χρήματα, βύσμα, γλύψιμο, δώρα, θείο βουλευτή κλπ. Είναι τίτλος που παίρνει κάποιος με την δουλειά του μέσα στην κοινότητα (online ή offline) και εφόσον οι τεχνικές του γνώσεις στο expertise του είναι αξιόλογες. Επομένως δεν φτάνει να είναι κάποιος γκουρού, θα πρέπει να μοιράζεται τις γνώσεις του και να είναι ενεργό μέλος.

 

Και φυσικά να μην τα κάνεις όλα αυτά με σκοπό να γίνεις MVP. Θα πρέπει να νοιώθεις ότι αυτά που κάποιοι σε βοήθησαν να μάθεις καλά, μπορείς να τα "προωθήσεις" σε άλλους. Διαφορετικά φαίνεται ότι η προσπάθεια είναι στημένη.

 

ΥΓ: Βαγγέλη προσοχή! Αν κάνεις γυμνή φωτογράφηση, σου παίρνουμε τον τίτλο και σβήνουμε οποιαδήποτε αναφορά του ονόματός σου από το Goo... εεε, το Live Search!

Link to comment

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ !!!! Βαγγέλη!! Εύχομαι ότι βάζεις στόχο να το πετυχαίνεις και να σε κάνουν πιο δυνατό και έμπειρο σε αυτό που θέλεις. Ως μέλος του autoexec.gr νιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους με γνώσεις και συναδελφικότητα.

 

Αντέ και MCT!!!!!

 

Σίγουρα ξεκίνησε καλά το 2009 για σένα!!!

Link to comment

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους σας, για τα καλά σας λόγια,

Πιστέυω να μην σας απογοητέυσω, για τον προσεχή χρόνο και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για όλη την κοινότητα.

Θα βάλω τα δυνατά μου, φέτος το Autoexec πρέπει να γίνει το mainstream forum, όλων των Ελλήνων ΙΤ.

Και πάλι Ευχαριστώ, και έxουμε και συνέχεια με τους υπόλοιπους!

V

Link to comment

Bravo Hyper Vaggeli!!!!!

Ελπίζω ο τίτλος να μην είναι Virtual και να σου έρθει και κανά πραγματικό χαρτί!!!

Ετσι έτσι αγόρι μου συνέχισε!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

ΥΓ Πρέπει να βρούμε καμιά γυναίκα γιατί καταλήξαμε να έχουμε γκόμενα το πληκτρολόγιο και φίλο τον Server. Χα χα!!!

Link to comment

Well Done V!!!

Η ποιοτική δουλεία ανταμείβεται.

Καλή συνέχεια αφού για εμάς τους IT όταν ολοκληρώνουμε ένα στόχο είναι η αρχή για τον επόμενο

 

Link to comment

 

Συγχαρητηρια και απο μενα!!

 

 

Εχω διαβασει αρκετα απο τα αρθρα σου και τα εχω βρει αρκετα ενδιαφεροντα , και εις ανωτερα!!

 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...