Jump to content
  • entries
    47
  • comments
    96
  • views
    26303

IPv6: κάποιοι δεν έχουν επιλογή


afotakel

1247 views

 Share

Τελειώνουν οι IPv4 στην Κίνα!

 

Μάλλον πρέπει να το σκεφτόμαστε κ εμείς σιγά σιγά.

Ήδη, η ΜΣ έβαλε το IPv6 για πρώτη φορά σε σεμινάριό της. Για την cisco δεν ξέρω – όποιος ξέρει ας το γράψει παρακάτω.

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Άκη,

 

Με όλο το σεβασμό μου και χωρίς παρεξήγηση, παρακολουθώ τα posts σου τα οποία είναι στην πλειονότητα τους "Τηλεγραφικά" και θέλω να σου πω ότι στα blogs καταγράφουμε τις εμπειρίες μας και όχι τις ειδήσεις που βρίσκουμε διάσπαρτες στο Internet.

Δε θέλω να με παρεξηγήσεις αλλά με το ρυθμό που αποστέλεις ουσιαστικά μονοπολείς την κεντρική σελίδα και τα posts για τα οποία ρίχνουμε ξενύχτι και κόπο για να τα γράψουμε έτσι ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος, πηγαίνουν στράφι.

Θα σε παρακαλέσω να αναθεωρήσεις το περιεχόμενο των επομενών blog posts σου, καθώς αυτά που θέλεις να αναφέρεις "Τηλεγραφικά" έχουν θέση στο Forum.

 

Ευχαριστώ και καλό blogging!

Link to comment

Απ'ό,τι κατάλαβα η επιλογή "Να συμπεριλαμβάνεται στην συγκεντρωτική λίστα του ιστοχώρου; " θα πρέπει να πάει στο "όχι", σωστά; Θα το φροντίσω από το επόμενο ποστ.

Link to comment

Βασικά το περιεχόμενο είναι το πρώτο θέμα και μετά το flooding της λίστας στην αρχική σελίδα.

Θεωρώ ότι είναι κατανοητά όσα έγραψα στο σχόλιο παραπάνω.

Αν θέλεις διάβασε τα άλλη μια φορά.

Link to comment

Αυτά τα ωραία που βάζεις στο Windows IT Pro γιατί δεν τα βάζεις και εδώ? Σύντομα πάντως οι moderators θα συνεδριάσουμε για το θέμα του περιεχομένου των blogs και θα δείτε σχετική ανακοίνωση.

Link to comment

Και για να συμπληρώσω, οι οδηγίες του Ανδρέα ο οποίος είναι ο moderator σε αυτά τα θέματα, είναι να συγκεντρώνετε τα μικρά posts και να δημιουργείτε ένα μεγαλύτερο, ώστε να είναι λιγότερο κουραστικό στην ανάγνωση. Να θυμίσω επίσης ότι ο αριθμός των blog posts δεν μετράται πουθενά, ούτε και μας ενδιαφέρει. Καλύτερα λοιπόν ένα μεγάλο post που να συγκεντρώνει αυτά που θέλετε να βάλετε, παρά πολλά μικρά.

Όλα τα παραπάνω είναι προαιρετικά και τα αναφέρουμε για την καλύτερη δική σας επισκεψιμότητα από τρίτους σε αυτά που γράφετε. Μας ενδιαφέρει να κεντρίζετε το ενδιαφέρον του επισκέπτη για να ΣΑΣ διαβάσει. Και η επιλογή "Να συμπεριλαμβάνεται στην συγκεντρωτική λίστα του ιστοχώρου;" θέλουμε να είναι ενεργοποιημένη ώστε να φαίνεστε όλοι.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...