Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76971

2009 MVP Summit, Live from Microsoft Campus, Day 3


spanougakis

806 views

 Share

Πρωινό ξύπνημα, γρήγορο breakfast στο ξενοδοχείο και μπαίνουμε στα λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν στο Microsoft Campus για τα Technical Sessions από τις ομάδες ανάπτυξης των γνωστών μας προϊόντων. Ο Βαγγέλης θα παρακολουθήσει sessions σχετικά με Hyper-V (η ειδικότητά του), ενώ εγώ σχετικά με Active Directory και Windows Server 2008 R2 (η ειδικότητά μου). Δυστυχώς από όλα αυτά δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και πολλά λόγω NDA, αλλά αυτά που επιτρέπεται να πούμε θα τα ακούσετε σε μελλοντικές συναντήσεις της κοινότητας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (άλλος ένας λόγος για να έρχεστε στις συναντήσεις μας).

DSC00540

DSC00569

 

Φτάνοντας στο MS Campus, μένουμε … κάγκελο… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ… Μιλάμε για περίπου 130 κτίρια, το πολύ διώροφα, με πάρκα, γήπεδα, καφετέριες, ενώ το κάθε κτίριο έχει και την δική του reception, ώστε να μπορείς να πάρεις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Ένα πολύ καλά δομημένο χωριό, ενώ το κάθε κτίριο έχει άψογη και μοντέρνα διακόσμηση, προφανώς για να είναι ευχάριστο στο προσωπικό που δουλεύει εκεί. Χάνεσαι στην κυριολεξία μέσα σε όλη αυτή την τεράστια έκταση αν δεν έχεις … χάρτη. Κατά την διάρκεια των sessions έπιασα και κουβεντούλα-κουτσομπολιό με τον Mark Minasi (MVP σε Directory Services) που καθόταν ακριβώς δίπλα μου (τι? δεν ξέρετε ποιος είναι? ντροπή σας!).

DSC00598Χ

 DSC00596

 DSC00597

Μετά από όλα τα τεχνικά sessions που είχαμε, κατευθυνθήκαμε στο Microsoft Company Store, το κατάστημα που βρίσκεται μέσα στο Campus, όπου μπορείτε να βρείτε κάθε είδους promotional υλικό, από μπρελόκ με λογότυπα Microsoft έως και πουκάμισα και μπλουζάκια. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται και το μουσείο με διάφορα εκθέματα που σχετίζονται με το software της Microsoft, οπότε παίξαμε για ακόμα μια φορά με το Microsoft Surface. Πάρτε ακόμα μια γεύση από το παρακάτω βίντεο:

video5277b9b0d181_28988864.jpg
 Share

3 Comments


Recommended Comments

Ζηλεύωωωωωωωωω. Χαιρετισμούς στον Θρασυβούλου. Θέλω δήλωση του στο autoexec.gr και σχετικά με το αντίστοιχο group που έχει δημιουργήσει στην Κύπρο.

Link to comment

ΛΟΧΑΓΕ ΖΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!@!#!#!ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!@!!@!@#!$#$

Link to comment

Θέλω δήλωση του Sinofski και δέσμευση ότι στα Windows 7 θα μπει το logo του autoexec.gr στην έναρξη!

 

Χρήστο, μήπως πρέπει να τα παρατήσεις όλα και να τους φτιάχνεις διαφημιστικά βιντεο κλιπς; Για σκέψου το λίγο. Αν αναλογιστώ τι πληρώνουν για την "τηλεοπτική" κάλυψη στην Teched και τι αποτέλεσμα έχουν...

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...