Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76969

Η New Horizons UK σε … receivership


spanougakis

1235 views

 Share

Το ανακάλυψα διαβάζοντας το blog του καλού μας φίλου Andy Malone, ο οποίος έτυχε να στείλει κάποιον γνωστό του για μαθήματα εκεί, ώσπου ανακάλυψαν ότι η εταιρία έχει μπει σε receivership (από τα συμφραζόμενα θα καταλάβετε ότι η εταιρία δεν δουλεύει πια).

Προφανώς πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης, με δυσάρεστες συνέπειες για το προσωπικό και τους συναδέλφους trainers που εργαζόταν εκεί. Μακάρι να μην δούμε και την New Horizons Αμερικής να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, διότι πρόκειται για μια σοβαρή πολυεθνική με πολύ καλή δουλειά στο ενεργητικό της.

Φυσικά μέσα στα newsgroups των Microsoft Certified Trainers που παρακολουθούμε κάποιοι ακούγονται πολλά, αλλά δεν θέλω να τα παραθέσω εδώ διότι δεν ξέρω αν πρόκειται για φήμες ή για πραγματικά γεγονότα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι ευκαιρία να … έρθουμε όλοι κοντά μέσα από τα Community Events του AutoExec.Gr, οπότε μην ξεχάσετε τα events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Δείτε τις ανακοινώσεις στη πρώτη σελίδα του AutoExec.Gr!!

 Share

9 Comments


Recommended Comments

Πριν περίπου 1 μήνα είχα προγραμματίσει εξέταση στη συγκεκριμένη εταιρεία. 5 ημέρες πριν την εξέταση δέχθηκα τηλεφώνημα από Ολλανδία (prometric) και μου είπαν ότι η NH βρίσκεται σε κατάσταση μετακόμισης σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις...Φυσικά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τη πλευρά τους και έτσι έδωσα σε άλλο εξεταστικό κέντρο.

Link to comment

Μάλλον όμως λες για την ελληνική NH? Δεν ξέρω τι γίνεται με την ελληνική ΝΗ, οι πληροφορίες αυτές αφορούν αυστηρά την ΝΗ Μ. Βρεττανίας.

Link to comment

η ελληνική και καλά μεταφέρθηκε κάπου στην Συγγρού, αλλά να πω την αλήθεια οι άνθρωποι που επικοινωνούν πλέον από εκει μαζί μου μου στέλνουν email από ilearn.

Link to comment

Δεν υπάρχει New Horizons πλέον στην Ελλάδα, η εταιρεία που είχε το franchise μετονομάστηκε εδώ και καιρό σε Ilearn και συνεχίζει να υφίσταται κανονικά - η εμπειρία του pge0rgi0 έχει να κάνει με την πρόσφατη μετακόμιση της εταιρείας σε νέους χώρους.

Link to comment

Επιπλέον, δεν φαλήρισε η newHo Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά το franchise κάποιων συγκεκριμένων περιοχών. Υπήρξε ενημέρωση ότι θα ξαναανοίξουν όλα όσα έκλεισαν, με ιδιοκτησία της μαμάς εταιρείας.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...