Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77067

MCT Virtual Summit 2009


spanougakis

418 views

 Share

Το πρώτο Virtual Summit είναι γεγονός. Όσοι παρακολουθείτε το AutoExec.Gr εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, θα ξέρετε ότι αρκετοί από τους moderators είναι και Microsoft Certified Trainers με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση. Φέτος λοιπόν, εκτός από το live MCT Summit που έγινε τον Ιανουάριο στην Πράγα, έχουμε και ένα MCT Virtual Summit, το οποίο μπορούμε να το παρακολουθήσουμε από την οθόνη του υπολογιστή μας στο σπίτι μας!

Όλα αυτά βέβαια γίνονται πράξη με την εξαιρετική πλατφόρμα Office Live Meeting της Microsoft, την οποία έχουμε χρησιμοποιήσει και εμείς κατά καιρούς για online εκπαίδευση. Στην πράξη δηλαδή ο ομιλητής κάθεται στο γραφείο του και κάνει την παρουσίαση, ενώ σε περίπτωση που κάποια συγκεκριμένη ώρα δεν μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε κάποιο session, αυτό καταγράφεται και είναι διαθέσιμο σαν video on demand.

Θεωρείται λοιπόν ντροπή να είσαι Microsoft Certified Trainer και να μην παρακολουθήσεις ένα τέτοιο event, που δεν θέλει έξοδα ταξιδιού, αλλά προϋποθέτει να έχεις όρεξη για γνώση και για να βελτιώσεις ως εκπαιδευτής τις δεξιότητές σου. Η τιμή συμμετοχής στο MCT Virtual Summit? Αστείο ποσό, μόλις 35 δολάρια ΗΠΑ.

Όταν λοιπόν παρακολουθήσουμε όλα τα sessions θα σας ενημερώσουμε για όλα τα νέα επίσημα τεχνικά σεμινάρια που έρχονται, για τα προϊόντα που μας καίνε: Windows 7, Windows Server 2008 R2, Exchange Server 2010, κ.α.

Εγώ απλά για στατιστικούς σκοπούς, καλώ όλους τους συναδέλφους MCT να δηλώσουν αν παρακολουθούν το MCT Virtual Summit 2009. Απαντήστε λοιπόν εδώ όσοι το παρακολουθείτε.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...