Jump to content
  • entries
    20
  • comments
    46
  • views
    8697

1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ‘The Experts Conference’


fenia

564 views

 Share

header_europe.png

image

 

Tο 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ‘The Experts Conference’ διοργανώνει η Quest Software υπό την αιγίδα της Microsoft, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το συνέδριο στις Η.Π.Α. τον Μάρτιο του 2009, το TEC Europe θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους σεμινάρια πάνω στα Microsoft Identity και Access αλλά και Microsoft Exchange Server. Το TEC Europe θεωρείται ένα σημαντικό διεθνές συνέδριο που διοργανώνεται με κύριο στόχο την εμβάθυνση των γνώσεων των πιο έμπειρων χρηστών των τεχνολογιών αυτών. Το Συνέδριο θα είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες:

1: Microsoft Identity και Access (IDA), με κύριο θέμα συζήτησης Identity without Borders: Bringing the Identity Meta System into the Enterprise

2: Exchange Server, με κύριο θέμα συζήτησης Under the Hood: Architecting and Administering Exchange 2007, the Foundation for Unified Communications.

Όλα αυτά θ’ αναπτυχθούν μέσω ομιλιών, workshops, και συζητήσεων.

Οι διοργανωτές του ‘The Experts Conference’ υπόσχονται να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους ένα από τα καλύτερα Πανευρωπαϊκά εκπαιδευτικά γεγονότα στον χώρο της τεχνολογίας. Γι αυτό έχουν προσκληθεί οι κορυφαίοι ομιλητές-όπως ψηφίστηκαν στο αντίστοιχο Αμερικάνικο συνέδριο- ν’ αναπτύξουν τα πιο σημαντικά θέματα που αναδείχτηκαν. Ανάμεσα σ’ αυτούς οι Μost Valuable Professionals (MVPs) της Microsoft, αλλά και κορυφαίοι program managers και ειδικoί της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του TEC 2009 (http://www.tec2009.com), που περιέχει το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου ή επικοινωνείστε με την iteam (210-6019460, Κώστας Δαλαρίδης)

Όλοι οι πιστοί προσέλθετε!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...